Aanmelden voor de nieuwsbrief

“Succesvol ondernemen vanuit je hart! Omdat een business uit je hart zoveel rijker en inspirerender is!

Een Hearts Business programma is voor ondernemers die klaar zijn om een nieuwe stap te zetten naar een volgend niveau van business development en leiderschap vanuit het HART. De trajecten leiden tot een succesvolle businessontwikkeling vanuit empowered-empathisch leiderschap. Doe waarvoor je bestemd bent. Creëer een business waar succes en geluk hand in hand gaan met onbegrensde mogelijkheden! Boor een nieuwe bron van creativiteit en succes aan: jouw HART en manifesteer je droom. Sta op, kies voor de weg via je hart en laat je verder brengen in je business en in je leven!

Herken jij dit?

Voel je dat er nog veel onbenut potentieel in jou en je business zit?
Ben jij toe aan een next level?
Voel je dat het tijd is voor verandering en transformatie?
Wil jij je bedrijf en jezelf naar een nieuw niveau brengen, maar je weet niet hoe?
Zit je tegen het plafond van je mogelijkheden?
Voel je dat er nog veel onbenut potentieel in jou leeft?
Weet je niet welke keuzes je moet maken?
Wil jij begeleiding om je strategie beter te maken?
Wil jij vanuit onbeperkte mogelijkheden werken en overvloed creëren?

En… wil je dit alles in verbinding met je HART en met de hogere frequenties van de 5e dimensie? Ben jij eraan toe om je business te verbinden met jouw unieke zelf?

Na het Hearts Business programma…

  • Heb je je business een nieuwe impuls gegeven;
  • Heb je zicht op jouw unieke Hearts missie in relatie tot je business;
  • Heb je inzicht in de waarde die jouw business gaat bijdragen aan de wereld;
  • Heb je meer helderheid over de next level van jouw Hearts business;
  • Heb je jouw strategie glashelder en een actieplan gemaakt om de Next Level te manifesteren;
  • Heb je persoonlijke doorbraken meegemaakt en inzichten gekregen;
  • Heb je concrete handvaten gekregen;
  • Een life changing ervaring meegemaakt.
 

Hoe ziet het progamma eruit?

In het Hearts Business programma word je begeleid via een online programma en drie live dagen. Het is een business ontwikkeltraject van vier maanden waarin je zelf actief werkt aan je persoonlijke ontwikkeling tot Hearts Leader en ontwikkeling van je business.
Je ontwikkelt je Hearts Business via een methode van ONTWAKEN (purpose & potentieel) – ONTWIKKELEN (concept en plan) – WAARDE CREEREN (activeren en bouwen).

Wat kun je verwachten

Ik deel met jou mijn kennis, ervaring en gouden inzichten van persoonlijke ontwikkeling, strategie en overvloed. Ik geef je de impuls en de leidraad die jij nodig hebt voor het volgende niveau voor jezelf, je business en voor het geheel. Je ontvangt 12 modules online materiaal om mee te werken. Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt aan je opdrachten. Het materiaal blijft online beschikbaar tot 1 jaar na aanvang van het traject. Je werkt in een persoonlijk werkboek vol inspiratie, informatie en notitieruimte voor al jouw (persoonlijke) inzichten en antwoorden. Er zijn drie live-dagen tijdens het traject waar de groep samen oefent met het aangeboden materiaal. Er wordt gewerkt met diverse methodes rond Heart awakening en Concept & Business ontwikkeling. De live-dagen zijn afgestemd op de reeds ontvangen modules. Je krijgt twee keer een Skype gesprek met mij ter begeleiding van jouw persoonlijke vragen en voortgang.

Je krijgt toegang tot de besloten Facebook community Hearts Leaders, die doorloopt na afronding van de Intensive. Zo kun je met alle Hearts Leaders door gaan, elkaar opzoeken, vragen stellen, ervaringen delen op deze boeiende weg van het hart!

Voor wie: Ondernemers, leiders Prijs: € 4.997,- ex BTW

Show Buttons
Hide Buttons