Wil jij een Hearts Leader zijn en jouw business ontwikkelen als Hearts Business?

Kom dan naar de Hearts Business Mastermind inclusief Hearts Leadership Masterclass.
Een unieke combinatie van Mastermind en Masterclass geleid vanuit het hart! Ben jij er helemaal aan toe om vanuit je hart de volgende stap als ondernemer te zetten? Dan ga ik jou daarbij helpen. Koop nu je ticket voor vrijdag 15 februari 2019. De locatie is Seats2meet Amersfoort CS.

Prijs: van €197,- voor €97,- (ex BTW)

Wat anderen zeggen over Petra

“Petra is een zeer inspirerende vrouw door haar kijk op leiderschap”

En haar kijk op wat “de wereld” nodig heeft, nl. een combinatie van hoofd en hart leiderschap. Te vaak wordt de wereld, de business te eenzijdig geleid, teveel op feiten en inhoud. Petra weet hierin het verschil te maken.Door haar rijke brede ervaring in het bedrijfsleven weet ze goed de key drivers van de business te doorgronden en goed te bepalen wat de business nodig heeft (hoofd). Hier tegenaan zet ze haar feilloze gevoel voor verbinding, voor diepgang in de bedrijfsvoering, voor aandacht voor de meer emotionele en spirituele kant van het bedrijfsleven (hart). Juist haar focus op de continue integratie hiervan, maakt haar zo bijzonder en waardevol voor de wereld waarin wij leven. En natuurlijk niet te vergeten en onbelangrijk, is Petra ook gewoon een erg leuk mens!

 Anne-Gien Haan |CEO van Noppies

Petra is een leider puursang.
Geboren om leiderschap op een ander
niveau in de wereld te brengen

Ervaring uit het bedrijfsleven maakt dat ze de verbinding kan maken van een oude wereld naar een nieuwe wereld. Waar ik nog praktisch alleen de nieuwe wereld ken en nauwelijks in een oude wereld heb gewerkt. Kan Petra haar ervaring en wijsheid van daar meebrengen. Het bedrijfsleven zal ook met steeds meer vragen komen over de nieuwe tijd. En ik denk dat Petra hier ook een belangrijke rol in gaat spelen.
Nieuwe managers, nieuwe leiders zullen het voorbeeld moeten krijgen van oude leiders die het altijd nieuw hebben gedaan.

 Simone Levie |CEO van Mpop

Een unieke combinatie van Mastermind en Masterclass geleid vanuit het hart! Ben jij er helemaal aan toe om vanuit je hart de volgende stap als ondernemer te zetten? Dan ga ik jou daarbij helpen. Koop nu je ticket voor vrijdag 15 februari 2019.

Show Buttons
Hide Buttons