DE HERINNERING EN HEROPSTANDING VAN LEMURIE 

ASCENSIE VAN PLANEET AARDE – deel 2

Een verhaal vol wonderen van ons universum over het Hart van Lemurië, over Aarde, over de Galactica om te delen met jou en wie weet… herinner jij je ook onze gouden tijd om hier en nu de nieuwe aarde te vormen?!

In het jaar 2018 is in mij, tijdens ceremonies in Nederland en Frankrijk (Vézelay), mijn Lemurische herinnering verder geopend en mijn Licht-Regenbooglichaam geheractiveerd samen en met behulp van o.a mijn Lemurische Broeder- en Zusterschap en de opgestegen Meesters Yeshua en Maria Magdalena.

Mijn Hearts Ascension rol en inzet op aarde om zoveel mogelijk mensen te helpen herinneren wie zij zijn in hun wit-gouden regenboog potentieel en hen te verenigen in het Lemurische bewustzijn en leven, is mijn ware bestemming op aarde.

Namasté,
Petra Maria (Aïonia)

 

Het Hart van Aarde – deel 2

ELVEN EN DRAKEN SPRINGLEVEND

Mijn liefde voor sprookjes kent al sinds mijn vroege kindertijd geen grenzen en nu mag ik er achter komen dat de hoofdrollen in mijn sprookjes in de nieuwe dimensies van de aarde terug te vinden zijn. Mijn verwarring, verrassing en blijdschap rond de drakenontmoetingen van afgelopen jaar zijn nog maar net neergedwarreld. Blijkbaar is het tijd voor het volgende hoofdstuk: de elvenvolken.

Wanneer ik afstem op de fase waarin wij nu verkeren, komt er een sterke roep vanuit de aarde. Zij vraagt, nee zij “roept” om onze aandacht te richten op haar Hart. Ze nodigt ons uit om het regenboogbewustzijn van Lemurië te ontdekken in en op de aarde. De meest recente meditaties, inzichten en ontmoetingen zijn er allemaal op gericht dat ik het oorspronkelijke aarde bewustzijn ontsluit en integreer. Er is voor ons mensen nog veel te ont-dekken rondom en in het veld van onze aarde. Een schat aan innerlijke wijsheid die we via de poort van ons Hart kunnen hervinden.

DE WEG VAN DE ROOS 

Mijn reis in deel 1 was het begin van deze verdieping die me de weg wees van de Roos, de weg naar het Hart van de aarde. In deel 2 ontmoet ik iemand die voor mij verbonden is met een van de oudste elementalen wezens op aarde die de harmonie verzorgen en de lichtheid en verbinding van de elementen brengen. Door deze ontmoeting heb ik mij opnieuw verbonden met dit etherische volk dat wij “elven” noemen.

In december ontmoet ik boven op een heuvel in de Bourgogne, niet ver van Vézelay, een menselijke elf. Zij heeft alle elven-energie in haar ranke mensenlichaam samengebracht. Vrij en lichtvoetig danst ze door het leven. Ongebonden en met moeite zich aanpassend aan de mensenwereld. Ooit reisde ze over de hele aarde; zij was een wereldberoemde koorddanseres en nu is zij te vinden in de groene velden van de Bourgogne. Ik ontmoet haar in haar “pipo-wagen” wat haar alchemistische plek is voor de creatie van prachtige natuurparfums.

ELVENSTOF

Onze ontmoeting is vol lichtheid, blijdschap en gezamenlijke dromen zonder dat we het gelijk uitspreken. Ik mag in haar magische co-creatie-wagen komen en we drinken thee van zelf geplukte kruiden en bloemen. Ik kijk een paar keer in mijn kopje wat ik drink want het is zo lekker. Wanneer ik haar er naar vraag zijn het bekende ingrediënten en toch… mijn zintuigen proeven iets anders. Puurheid, de finesse van de diepte van de smaken van de natuur. Heerlijk! En dan beginnen we te praten. Ze vertelt haar indringende levensverhaal en we raken in verbinding, we lachen tot we bijna door de wagen rollen van plezier. De tijd vliegt en danst om ons heen.

Ze laat me zien wat ze maakt: parfums op basis van etherische olie, allemaal met de hand gemaakt afgestemd op de ontvanger. In de bloeiperiode verzamelt zij allerhande bloemen en kruiden die ze laat drogen in haar wagen. En dan, op een dag, brengt zij alles samen en “spreekt haar elvenspreuk uit” (brengt de etherische kracht samen) over het nieuwe parfum opdat de magische kracht van de aarde de gebruiker mag vinden voor wie dit flesje gemaakt is.

Ik kijk rond in de wagen en voel bijna het elvenstof over me heen dwarrelen. Alles is hier licht en de prachtige bloemen hangen aan dunne draadjes om straks, wanneer zij in het parfum gebracht zijn, hun gebruikers blij te maken. Hier is alles goed en in harmonie. Wat een kracht deze samenwerking tussen de mens Ayin, de elven en moeder natuur. Allen beleven er plezier aan, pure liefde over en weer, dat is voelbaar.

HARTSLAG VAN DE AARDE

Ze helpt me met liefde en intense lichtheid om mijn flesje te vinden in de vele flesjes en unieke geuren. En iedere dag gebruik ik deze pure parfum en wanneer ik hem opdoe, voel ik de elvenenergie bij me en herinner ik me de weg van de Roos, de liefde voor Gaya en ik laat me vullen met harmonie, met de hartslag van de aarde. Dank je wel Ayin.

Tijdens een meditatie-cirkel diezelfde avond wordt mij duidelijk dat er steeds meer transparant wordt welke aarde-volken welke rollen weer gaan vervullen om opnieuw met het hart van de aarde te verbinden en haar in co-creatie te ontmoeten. De elven-energie is daar een deel van. Deze elementalen zijn sinds deze ontmoeting iedere dag in mijn aandachtsveld.

Twee maanden later ben ik terug voor een retraite in de vallei van Avallon. De volgende uitnodiging ligt al te wachten. Ik word gevraagd mee te gaan naar vermoedelijk de oudste steencirkel tempel op aarde. Ik kan niet wachten tot de dag aanbreekt dat we gaan in die week. Daarover meer in deel 3.

Namaste,
Petra Maria (Aïonia)

Ben je geïnspireerd om je eigen pure parfum te krijgen (op etherische oliebasis in een rollerflesje)? 
Stuur mij dan een berichtje.

Voel je de roep van Lemurië en Hearts Ascension? Bezoek mijn website: www.petrabrussen.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Show Buttons
Hide Buttons