DE HERINNERING EN HEROPSTANDING VAN LEMURIE 

ASCENSIE VAN PLANEET AARDE – deel 3

Een verhaal vol wonderen van ons universum over het Hart van Lemurië, over Aarde, over de Galactica om te delen met jou en wie weet… herinner jij je ook onze gouden tijd om hier en nu de nieuwe aarde te vormen?!

In het jaar 2018 is in mij, tijdens ceremonies in Nederland en Frankrijk (Vézelay), mijn Lemurische herinnering verder geopend en mijn Licht-Regenbooglichaam geheractiveerd samen en met behulp van o.a mijn Lemurische Broeder- en Zusterschap en de opgestegen Meesters Yeshua en Maria Magdalena.

Mijn Hearts Ascension rol en inzet op aarde om zoveel mogelijk mensen te helpen herinneren wie zij zijn in hun wit-gouden regenboog potentieel en hen te verenigen in het Lemurische bewustzijn en leven, is mijn ware bestemming op aarde.

Namasté,
Petra Maria (Aïonia)

Het Hart van Aarde – deel 3

STEENCIRKEL – VERBORGEN TEMPEL

Twee maanden later ben ik terug voor een retraite in de vallei van Avallon. Tijdens een healing word ik innerlijk geroepen om naar een steencirkel te komen. Ik word tijdens de healing uitgenodigd om mee te gaan naar wat vermoedelijk het oudste steencirkel tempelcomplex op aarde is.  Ik wist al enige tijd van het bestaan van deze cirkel niet ver van ons huis maar was er nog niet geweest. De cirkel is gevonden onder bramenstruiken, bomen en andere bosplanten. Op deze manier is het voor vele millennia verborgen gehouden en beschermd.

Ik kan niet wachten tot de dag aanbreekt dat we gaan in die week.

We spreken af op een plek niet ver van Vézelay om gezamenlijk naar deze verscholen plek te gaan. Het is een onvindbare plek waar je alleen kunt komen als je het weet, diep in het bos gelegen en door dicht struikgewas te bereiken.

MENHIRS EN STEENCIRKELS

Nadat we onze auto hebben geparkeerd, lopen we het bos in, een puur en licht bos. We worden stil en de paden worden smaller en de bramen beginnen door mijn broek heen te prikken. We dalen af van een bergheuvel, steeds verder omlaag en dan ineens zie ik voor ons een beekje met grote keien erin waardoor we over kunnen steken en daar ligt ze: de steencirkel. Grote rechtopstaande menhirs en kleinere in een cirkel. Het beneemt me even de adem wanneer ik het stroompje oversteek en op de grond sta van de cirkel. Ik heb even tijd nodig om te kalibreren met het veld van de stenen. Ik voel zoveel verschillende informatie door me heen komen dat het even chaotisch voelt en totaal niet gehoord kan worden. Ik adem een paar keer diep in en uit en vraag om rust zodat kan gebeuren wat er gewild wordt. Het wordt rustiger maar de hoge energetische bewegingen en trillingen blijven actief.

De zon schijnt door de bomen op de cirkel en ik voel een blijdschap die zo groot is dat mijn hart uit mijn lichaam wil springen. Ik weet me even geen raad en wil het liefst een dansje doen.

CENTRALE HART STEENCIRKEL

Een sjamaan die ons begeleidt, legt ons uit wat de gebruiken zijn op deze plek en wat ze daar nog meer ontdekt hebben. Deze cirkel is namelijk niet de enige steencirkel maar wel de centrale Hart-cirkel. Het is daar in het bos een heel complex gebleken waar inmiddels door meerder sjamanen-druïden uit verschillende landen naar gekeken wordt. Een aantal omliggende cirkels is al ontdekt en vrijgemaakt. Er wachten nog cirkels om ontdekt te worden zodat het tempelcomplex in totaliteit zichtbaar is. Het lijkt wel of ik in een spannend boek rondloop op zoek naar de schat.

WELL BE-ING

Dan wordt het stil en we nemen onze plaats in bij de stenen. Het duurt even voor ik mijn extatische blijdschap kan omzetten in stilte. De stenen helpen. Er wordt een soort energetische cirkel om ons heen opgetrokken of beter nog: daalt over ons heen, waardoor een stilte ontstaat die direct met ons hart is verbonden. Ieder van ons heeft intuïtief een plek uitgekozen om te verbinden. Ik word aangetrokken door een steen middenvoor en ga er op zitten. Ik voel me als kleine Petra op schoot bij mijn vader. Het is er rustig, vertrouwd en ik voel me beschermd door de steen onder mij. Een hele zachte trilling komt vanuit de steen omhoog in mijn lichaam en ik voel hoe mijn fysieke lichaam opnieuw geordend wordt. Alles wordt subtiel los getrild en weer in zijn meest oorspronkelijke ordening geplaatst. Ik hoef niets te doen, allen te zitten en ik observeer terwijl de vogels en lichte elementalen om ons heen dansen. Dit voelt als het paradijs, Licht, blij, dansend, vrij!

ONTMOETING MET HET LICHTWEZEN MERLIJN

Wanneer de groep verder gaat om de volgende steencirkel te bezoeken, voel ik dat ik hier wil blijven. Deze cirkel heeft me nog zoveel te geven dat ik niet verder wil. De groep gaat verder en ik blijf achter tot ze weer terugkomen. Het wordt muisstil wanneer ze weg zijn behalve het stroompje water en de dieren om me heen is er niets. Ik loop naar een grote rechtopstaande menhir steen en ga er tegenaan zitten. Direct voelt het alsof de steen “menselijk” wordt, beweeglijk en zacht en ik hoor een stem: “Welkom, kind, ben je daar eindelijk?”. “Ik heb je verwacht om met je te delen”. Ik zie in mijn geestesoog een beeld van het Lichtwezen Merlijn, de oude Druide – tovenaar – meester. Wat een Lichtwezen heeft deze Merlijn. Ik buig mijn hoofd en hoor hem zachtjes en wijs lachen.

Dan lijkt het of de steen begint te bewegen en ik schrik omdat ik even bang ben dat de grote steen op me zou vallen. Nu ik dit schrijf moet ik er om lachen, maar het was allemaal zo nieuw. En toch… ook zo vertrouwd.

DE BOODSCHAP VAN MERLIJN

De spirit van Merlijn, de steen, begint met me zijn boodschap van wijsheid te delen:

“Je hebt inmiddels de informatie van de kristallen ontvangen en wat die nu vragen aan de mensen: samenwerking en delen van bewustzijn. De kristallen wachten op de mensen tot er genoeg mensen zijn die zich als groep, samen met een kristallen zielegroep kunnen verbinden om uit te wisselen. Ten tijde van jouw Lemurië ervaring heb je deze wijsheid al geleefd. Nu is het tijd om te herinneren en je volk te helpen herinneren hoe samen te werken met de kristallen.” Je hebt de codes ontvangen om dit te doen in het huidige nieuwe bewustzijn.

(deze Lichtcode activatie is gebeurd na mijn intense doorbraak in juli 2018 – zie mijn eerdere blogs hierover).

“Maar er is meer dat je moet weten over ons stenen. Je heet niet voor niets Petra – haha –“, ik hoor hem zachtjes lachen en ik doe mee. “Er ligt een grote herinnering opgeslagen in de stenen van de steencirkels en stenen op krachtplaatsen en rotspartijen. Het is tijd dat we deze herinnering gaan activeren en delen met mensen. De Druïden en Sjamanen hebben ons eeuwenlang verzorgd en zijn actief in verbinding gebleven zodat de herinnering in de aarde-matrix aanwezig bleef. De wijsheid van vele druïden, sjamanen en andere natuur verbonden groepen zijn verzorgd door ons bewustzijn. Sommige oude groepen aarde-mensen en galactische wezens hebben zelfs hun ontwikkelde bewustzijn “opgeslagen” in ons stenen. Het is tijd dat jij deze informatie gaat delen om deze informatie vrij en beschikbaar te maken.”

Ik bedank de spirit van de steen en sta op om alles verder in me te laten neerdwarrelen en te integreren.

TEMPELCOMPLEX (pre-historisch) EN DE PLEJADEN

Ik loop naar het centrum van de cirkel en ga languit op mijn rug op een steen liggen. Wat voelt dit goed!!! Het voelt als een ontspanningsbed in een “wellness”-centrum maar dan oneindig veel beter. Dit is well BE-ing. Ik val in slaap en wordt na enige tijd wakker door de terugkomst van de groep. Weldaad, harmonie en herboren zijn, zijn de gevoelens die door me heen stromen.

We gaan verder naar de Hart-awakening cirkel. Daar wil ik bij zijn en we zien hoe de cirkel in zijn vorm een “kopie” is van de Plejaden het 7 gesternte. IN totale stilte doet ieder zijn deel en dan is het tijd om afscheid te nemen van deze magische plek, waar ik zeker weer terugkom wanneer de goddelijke timing me uitnodigt.

ONT-DEKKING VAN OORSPRONKELIJKE HEILIGDOMMEN

Ik kan nauwelijks beschrijven wat deze ervaring met me doet en heeft gedaan. Het is een transformatie die sterk voelbaar is in mijn lichaam. Het tempelcomplex van steencirkels heeft verschillende functies en zo werd dus “ooit” de hele mens verzorgd in de tijden dat dit nog een actief heiligdom was. De kracht is er nog steeds, onveranderd, en langzaam komen de mensen, die het verstaan, weer terug en worden de cirkels ont-dekt van hun bedekking in het ritme waarmee de mensen ontwaken.

Namaste

Petra Maria Aïonia

Voel je de roep van Lemurië en Hearts Ascension? Bezoek mijn website: www.petrabrussen.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Show Buttons
Hide Buttons