Brief 2/4 aan mijn Tweelingziel

21-12 2006 * 21-12-2018 – Heilig Huwelijk

Lieve Ton, lieve Antharion,

Vandaag is het alweer 12 jaar geleden dat wij elkaar ons JA-woord gaven op 21 december 2006. Een dag met meer dan een gouden randje. Het hele universum bekrachtigde ons samenzijn. Sinds onze ontmoeting op 9-9-99 was het Lemurische veld zich aan het openen als een bijna alchemistische reactie op ons samenzijn. Het gebeurde gewoon zonder dat wij er iets speciaals voor deden.

Twee jaar later op 7 december 2008 had jij al de overstap gemaakt naar de etherische wereld waar ons huwelijk zich voortzette tot op de dag van vandaag. Jij vanuit de dimensies zonder fysiek lichaam en ik hier op aarde samen met Philip die samen met ons onze zieletaak vervult voor de aarde.
Negen jaar hebben wij onze taak samen als mens kunnen leven op aarde en onze oude beloftes in vervulling laten gaan. Tot op de dag van vandaag zet ons leven samen zich voort. Omdat het zo IS.

Het begon op 9-9-99. Wij bezochten allebei onafhankelijk van elkaar een “omgekeerde conferentie” in Bad Gandesheim in een kerkje dat onderdeel uitmaakte van een voormalig concentratiekamp voor moeders met baby’s. Ik had me, na jaren dat ik er al naar toe wilde gaan, eindelijk opgegeven. Nu was het tijd, wist ik. Alles moest ervoor wijken dat ik kon gaan. Ik wist toen alleen nog niet hoe mijn leven hierdoor zou veranderen en dat was op dat moment maar goed ook want anders was ik misschien niet gegaan.

Lemurië

Ik ging er naar toe met mijn zus en twee van haar vriendinnen en voordat we vanuit ons hotel naar de conferentie gingen, trokken we een kaart. Ik trok de Walvis met de boodschap dat mijn herinneringen uit Lemurië weer ontsluierd zouden worden. Ik wist nog niet wat Lemurië betekende maar wat we alle vier voelden, was dat in de hotelkamer waar we waren zich een vol, genadig en oneindig liefdesveld kenbaar maakte. We waren erdoor geraakt en één van de vriendinnen, een oude sjamaan, zei me: “er gaan grote dingen gebeuren met jou”. Zij legde mij uit wat zij wist over Lemurië en ik nam het tot me als iets wat diep in mij bekend was. Zij was later ook degene die mij na deze conferentie enkele zeer krachtige Lemurische mineralen ter bewaring gaf omdat ik zou weten wat er mee moest gebeuren. Wat toen nog raadsels waren, zijn nu antwoorden. De kristallen hebben tot 2018 gewacht om mij te “informeren” of beter nog: de aarde heeft nog tot 2018 nodig gehad om deze informatie vol van de hoogste vibratie te ontsluiten aan de mensen, aan mij.

Hereniging

JA Ton, onze ontmoeting was op de drempel van het kerkje waar ik een vriend begroette. Jij stond ernaast en de tijd stopte letterlijk. Een inslag door alle tijdslijnen heen leek ons en de hele scene te bevriezen als een plaatje dat ik al kende. Ik zie dat ik mezelf aan jou voorstel en tegelijkertijd voelde ik mijn energetische lichaam versmelten met de jouwe. Twee turbulente, kronkelende zielelichamen vol regenboogkleuren die zich ineen wikkelden. Blij tintelend dat ze weer compleet waren. Mijn “ik” deed zijn best om dit te controleren maar dit was zoveel krachtiger dan waar “ik” bij kon dat het gewoon doorging. We ervaarden het beiden alsof twee magneten tegen elkaar aan gezogen werden. Het gebeurde allemaal in onze innerlijke wereld. Aan de buitenkant leek het een normale ontmoeting van binnen was alles in een klap anders.

We zijn naar binnen gegaan om mee te doen aan de conferentie maar het enige wat er gebeurde is dat ik afgeleid was om deze nieuwe ervaring te begrijpen. Dit was op dat moment in mijn leven en bewustzijn zo volslagen nieuw dat het me onrustig maakte terwijl in een ander deel van mij de totale ontspanning en overgave kwam. “Eindelijk! Weer samen!”. Dat was de mantra die zich in mijn lichaam bleef herhalen.

De conferentie was een bron van inspirerende en magische ervaringen die zich steeds verder opbouwden; wij namen grotendeels samen deel aan verschillende activiteiten en de Eenheid tussen ons was sterk voelbaar voor ons en onze omgeving.

Een “samen” dat niets te maken had met verliefdheid. Het was een levensvervullende belofte die voelbaar was; onbekend bekend. Pure Eenheid en goddelijke bliss. Samen konden we onze missie vervullen. Alle sluiers verdwenen, volkomen transparantie in alle facetten van het leven, doorgaan zoals we ooit hadden “beloofd” tijdens de neergang van Lemurië en nog veel meer.

Heilige bruiloft

De laatste avond deden wij mee aan een Stiltegesprek met 12 deelnemers. De ruimte was doordrongen van hoger bewustzijn en unaniem hadden de deelnemers de ervaring dat zij aan een bruiloftsmaal deelnamen. Het was een Heilige bruiloft. En zo was en is het.

In de maanden na de conferentie week alles in mijn leven om plaats te maken voor wat bedoeld was te gebeuren en een ½ jaar later leefden we samen onze Eenheid ten dienste aan het hogere goed. Herinneringen uit vele tijdlijnen werden geactiveerd, we ontwikkelden aan elkaar als een vanzelfsprekende weg; zeker niet altijd eenvoudig en altijd bevrijdend en helend. Het goddelijk vrouwelijke smolt samen met het goddelijk mannelijke. We werden opgelift en onze eerste Lemurische-ervaringen waren weer geactiveerd op aarde.

Eenheid

En toen…, toen alles heel was en de eenheid compleet was, was het tijd voor onze volgende stap van dienstbaarheid aan het verder ontwaken van de aarde. Jij in de Licht-dimensies en ik hier in de fysieke. Sinds die dag werken we nog iedere dag samen. Jij toonde me in het begin dat je nog net zo levend was als altijd zonder lichaam en zo gingen we verder; jij, ik en iets later ook Philip, die jij op mijn pad bracht.

Toen wij in 2008 het bericht kregen dat je “ongeneeslijk ziek” was, was er een stem die direct door ons beiden heen kwam: “In jou ben ik in diepe Liefde geboren en eeuwig thuis”. Deze tekst staat op jouw grafsteen, door jou geschreven als levend teken van ons verbond. Een verbond dat opieuw begon op 9.9.99, bevestigd werd op 21.12.2006 en vandaag op 21.12.2018 nog net zo levend is al ooit.

In eeuwige Liefde,
Petra Maria, Aïonia

 

Wil je meer weten over mijn nieuwe activiteiten in 2019? Het ontwaken van het collectieve HART mag nog grotere vormen aannemen! Doe je mee? Schrijf je alvast in voor mijn nieuwsbrief. Dan weet je als eerste wat ik ga doen!

Ga naar: https://petrabrussen.com 

Namasté,

Petra M. Brussen

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Show Buttons
Hide Buttons