De nieuwe aarde – Alles is mogelijk  (1e advent)

Vandaag vieren we de eerste advent van de vier zondagen die ons leiden naar kerstmis. Voor mij is dit altijd een bijzondere tijd. De herfst gaat langzaamaan over in het winterseizoen en de uiterlijke zon lijkt steeds verder van ons af te staan. En dan komt dat eerste kaarsje op de zondag van de eerste advent. Het maakt me blij omdat de ogenschijnlijke donkerte in de buitenwereld helemaal niet bestaat in mijn binnenwereld en met dat weten gaan alle lichten nog krachtiger aan in en rondom mij.

Ik voel en ervaar hoe de aarde zich in onze tijd weer laat zien als de Lichtkern die zij is. Altijd is geweest en altijd zal zijn. Of beter nog: wij kunnen haar weer waarnemen in wat zij echt is.  De schellen vallen van onze ogen en de sluiers worden afgenomen door de weg van bewustzijn die zo actief wordt geleefd door velen. We zijn weer samen gekomen uit alle hoeken van het universum, uit alle tradities om sterker dan ooit de verandering te dragen en te leven.

In mijn hart juicht het. Ik begrijp nu nog beter : “de trompetten en hoornen schallen” in de kerstliedjes omdat mijn hart diezelfde vreugde voelt van “EINDELIJK”. Het zwoegen, lijden en ondergronds zijn, verstopt achter deuren en sluiers is voorbij en… het was niet voor niets. Alles heeft zijn perfecte tijd en nu mag ik, mogen wij, getuige zijn van de grand her-opening van deze nieuwe aarde. Mooier dan mooist! Waar “ik” weer een echt “wij” is. Waarin we ons universele potentieel leven met altijd het zicht op het hoogste goed van alles. Waarin Liefde onze focus is en community en samen ons bevrijde bewustzijn. Waarin Eenheid het centrale bewustzijn is van velen.

Nu het einde van dit kalenderjaar in zicht komt, kijk ik om naar het jaar 2018. Wat een ongelooflijk krachtig jaar is dit geweest! Het jaar van “het oprijzen van de tempels”. Het jaar waarin het nieuwe bewustzijn in volle omvang oprees en neerdaalde op onze aarde. De verschillende portalen die zich bewust openden en waartoe wij weer toegang kregen als universele wezens. De vele universele wezens die zich weer konden afstemmen op de frequentie van onze aarde en haar bewoners en zich meldden om ons awakening en ascensie proces te steunen.

Deze ascensie van de aarde was nooit gebeurd zonder de inzet van de mensheid. Met eindeloos geduld en wijsheid is het pad van de verdichting weer omgekeerd naar het pad van verlichting en heel veel mensen op aarde hebben zich hiervoor ingezet. Met elkaar hebben we het innerlijke werk gedaan, onze pijnen aangekeken en omgezet en nog steeds gaat dit door. Iedere dag zetten mensen, dieren en andere levende wezens zich in voor een totale ascensie van de aarde. Dank je wel voor jouw werk aan deze grote transitie van de aarde! Zonder jou is de ascensie niet compleet.

Er is een stroom van herinneringen aan versluierde universele kennis aan het ontwaken en met elkaar brengen we via onze aardse aanwezigheid deze kennis weer in ons dagelijks bewustzijn. We ankeren het Eenheidsbewustzijn weer in de energiematrix van de aarde. Dit jaar, meer dan ooit, heb ik de matrix van de aarde en veel mensen en andere levende wezens zien oplichten. Geactiveerde velden van Licht van Kristallen, van Diamanten verbindingen, Gouden bronnen, Sprankelende Lichtfonteinen, Regenboog-Licht in en om ons heen, Lichtpilaren, Vortexen van Platina-Licht en nog veel meer.

Als kroon op mijn leven mocht ik mijn Lemurische belofte inlossen en aanwezig zijn bij het herrijzen van de Lemurische tempels op aarde in de week van de maaneclips en de volledige herstelling op 27 juli 2018. Daarna is alles in een nog grotere stroomversnelling gekomen.

Terug naar de 1e advent en de herinnering dat jij puur Licht en Liefde bent en dat wanneer jij opstaat in je volle bewustzijn ALLES mogelijk is. De goddelijke kracht geeft altijd antwoord op jouw Hartewens. Wanneer je vandaag ook een adventskaars ontsteekt, laat jouw diepe wens dan helemaal opgaan in het licht van je kaars en daarmee in het Licht van de wereld en ervaar je volle bewustzijn, je Hartewezen en je vermogen als deel van de grote Liefdesbron dat jij de Creator bent van je aarde-ervaring. Wens je wens voluit! Ik wens je dat alles dat jij in je Hart wenst, je leven mag zijn omdat het dat al is.

Namasté,

Petra

 

1 Comment. Leave new

  • Marina Beijk

    De mystiek van wording van dat wat was, nú uitnodigend naar de wording van helderder, betrokkener, bewuster en meer schenkend zijn naar het doorgaande dat men toekomst noemt.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Show Buttons
Hide Buttons