De 1e editie van het online Hearts Magazine voor ondernemers! In deze 1e editie o.a.:

[ultimate_icon_list icon_size=”20″ icon_margin=”10″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-heart” icon_color=”#e75395″] Een interview met mij waarin ik o.a. openhartig vertel over hoe ik 25 jaar lang als CEO aan het roer stond van prachtige ondernemingen. Over hoe het mij in die tijd is gelukt is om mijn hart helemaal in te brengen in mijn ondernemerschap. En met succes![/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list][ultimate_icon_list icon_size=”20″ icon_margin=”10″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-heart” icon_color=”#e75395″]Test: Welke van de 6 kwaliteiten van een succesvolle Hearts Leader moet jij nog verder ontwikkelen om succesvol te zijn?[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list][ultimate_icon_list icon_size=”20″ icon_margin=”10″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-heart” icon_color=”#e75395″]De 10 regels om een succesvolle Hearts Business op te bouwen[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list][ultimate_icon_list icon_size=”20″ icon_margin=”10″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-heart” icon_color=”#e75395″]De 4 niveaus van vitaliteit die een Hearts Leader aandacht moet geven[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list][ultimate_icon_list icon_size=”20″ icon_margin=”10″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-heart” icon_color=”#e75395″]De 9 stappen voor jouw Hearts Business strategie[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]

Vraag hier de eerste editie van het Hearts Business Magazine aan.

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacy verklaring
Marketing door
Show Buttons
Hide Buttons