De 1e editie van het online Hearts Magazine voor ondernemers!

In deze 1e editie o.a.:

[ultimate_icon_list icon_size=”20″ icon_margin=”10″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-heart” icon_color=”#e75395″] Een interview met mij waarin ik o.a. openhartig vertel over hoe ik 25 jaar lang als CEO aan het roer stond van prachtige ondernemingen. Over hoe het mij in die tijd is gelukt is om mijn hart helemaal in te brengen in mijn ondernemerschap. En met succes![/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list][ultimate_icon_list icon_size=”20″ icon_margin=”10″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-heart” icon_color=”#e75395″]Test: Welke van de 6 kwaliteiten van een succesvolle Hearts Leader moet jij nog verder ontwikkelen om succesvol te zijn?[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list][ultimate_icon_list icon_size=”20″ icon_margin=”10″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-heart” icon_color=”#e75395″]De 10 regels om een succesvolle Hearts Business op te bouwen[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list][ultimate_icon_list icon_size=”20″ icon_margin=”10″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-heart” icon_color=”#e75395″]De 4 niveaus van vitaliteit die een Hearts Leader aandacht moet geven[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]

Vraag hier de eerste editie van het Hearts Business Magazine aan.

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacy verklaring
Marketing door

Kennismaken met Petra Brussen

Petra is al meer dan 25 jaar een internationaal business woman, ondernemer, Hearts Leader en inspirator op het gebied van Hearts Business ontwikkeling en Hearts Leadership. Zij inspireert en begeleidt vrouwen en mannen om via het HART eenheid te vinden en samen een nieuwe wereld te creëren. Zij wordt een leider van de nieuwe tijd genoemd omdat zij in staat is het Hart te integreren in Business en Leiderschap. 

Zij was Vice President bij Royal Wessanen/Natudis en CEO van Prénatal waar zij de geestelijke moeder was van het Prénatal Hearts Centre aan de A1 bij Amersfoort en de concepten “The silent bond of moms” en “Als jij wij wordt”. 

Als business woman en ondernemer staat zij voor het terugbrengen van het HART in ondernemingen via de mensen die er werken. Zo creëert zij samen met betrokkenen een gedeelde waarde voor mensen, ondernemingen, maatschappij en de aarde.

Zij begeleidt bedrijven, leiders en ondernemers. Zij geeft lezingen, masterclasses en retreats over o.a. Hearts Leadership en Hearts Business.

“Ik wil > 1.000.000 Hearts Leaders op laten staan voor een nieuwe wereld die we samen creëren.

– Petra

Petra is een leider puursang.
Geboren om leiderschap op een ander
niveau in de wereld te brengen

Ervaring uit het bedrijfsleven maakt dat ze de verbinding kan maken van een oude wereld naar een nieuwe wereld. Waar ik nog praktisch alleen de nieuwe wereld ken en nauwelijks in een oude wereld heb gewerkt. Kan Petra haar ervaring en wijsheid van daar meebrengen. Het bedrijfsleven zal ook met steeds meer vragen komen over de nieuwe tijd. En ik denk dat Petra hier ook een belangrijke rol in gaat spelen.
Nieuwe managers, nieuwe leiders zullen het voorbeeld moeten krijgen van oude leiders die het altijd nieuw hebben gedaan.

 Simone Levie | CEO van Mpop

“Petra is een zeer inspirerende vrouw door haar kijk op leiderschap”

En haar kijk op wat “de wereld” nodig heeft, nl. een combinatie van hoofd en hart leiderschap. Te vaak wordt de wereld, de business te eenzijdig geleid, teveel op feiten en inhoud. Petra weet hierin het verschil te maken. Door haar rijke brede ervaring in het bedrijfsleven weet ze goed de key drivers van de business te doorgronden en goed te bepalen wat de business nodig heeft (hoofd). Hier tegenaan zet ze haar feilloze gevoel voor verbinding, voor diepgang in de bedrijfsvoering, voor aandacht voor de meer emotionele en spirituele kant van het bedrijfsleven (hart). Juist haar focus op de continue integratie hiervan, maakt haar zo bijzonder en waardevol voor de wereld waarin wij leven. En natuurlijk niet te vergeten en onbelangrijk, is Petra ook gewoon een erg leuk mens!

 Anne-Gien Haan | CEO van Noppies

“Petra ziet direct het goud in jouw onderneming en kan op een hele prettige duidelijke manier richting geven”

Ik heb een 1-1 business strategie sessie gedaan bij Petra om meer inzicht te krijgen in de Schaalbare kant van mijn business.
Ik werk in de creatieve sector en daar is de standaard uurtje factuurtje. Ik wilde daar graag doorheen kunnen breken. Petra ziet direct het goud in jouw onderneming en kan op een hele prettige duidelijke manier richting geven. Petra combineert letterlijk haar “hart” met “business” hierdoor krijg je een kant en klaar plan geheel afgestemd op jouw behoefte.

Daarnaast is Petra een enorm prettig persoon om mee samen te werken!

Yoany Brandon Bravo – Superfan Factory

Show Buttons
Hide Buttons