Een unieke combinatie van Mastermind en Masterclass geleid vanuit het hart! Ben jij er helemaal aan toe om vanuit je hart de volgende stap als ondernemer te zetten? Dan ga ik jou daarbij helpen!

[ultimate_icon_list icon_size=”29″ icon_margin=”16″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#e75395″ icon_style=”advanced” icon_border_spacing=”30″ content_font_size=”desktop:22px;”]Blijft jouw business steken op hetzelfde niveau en wil je verder ontwikkelen?[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#e75395″ icon_style=”advanced” icon_border_spacing=”30″ content_font_size=”desktop:22px;”]Weet jij diep van binnen dat er meer in jou en je bedrijf zit dan je nu laat zien?[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#e75395″ icon_style=”advanced” icon_border_spacing=”30″ content_font_size=”desktop:22px;”]Loop jij steeds vast op dezelfde blokkades?[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#e75395″ icon_style=”advanced” icon_border_spacing=”30″ content_font_size=”desktop:22px;”]Wil jij een grote verandering in je onderneming omdat de oude manier je niet meer past?[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#e75395″ icon_style=”advanced” icon_border_spacing=”30″ content_font_size=”desktop:22px;”]Voel je dat het tijd is om helemaal op te staan in je volle potentieel?[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-check” icon_color=”#e75395″ icon_style=”advanced” icon_border_spacing=”30″ content_font_size=”desktop:22px;”]Wil jij in alles je hart het kompas laten zijn?[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]

Wil jij een Hearts Leader zijn die een succesvolle Hearts Business ontwikkelt? Dan nodig ik je van harte uit bij de Hearts Business Mastermind op 24 september a.s. in Amersfoort.

Wat kun je verwachten?

Jarenlang heb ik ondernemingen geleid en heb door vallen en opstaan ervaren wat er nodig is om te blijven groeien. Ik heb geleerd hoe je Hart en Hoofd verbindt en zo succesvol bent. Ik heb geleerd hoe je een onderneming betekenisvol maakt voor jezelf en je omgeving. En dat wil ik jou, als ervaren ondernemer, ook graag leren. Want alles is mogelijk wanneer jij ervoor gaat staan!

Deze unieke vorm van Mastermind is afgestemd op het werken en leven vanuit je hart. Je leert en ervaart hoe je je bedrijf kunt laten groeien zoals het bij jou en je missie past. We werken aan je strategie met de universele wetten van het hart om jouw onderneming te laten bloeien! We leren dat dat een veel grotere impact op succes heeft dan je nu voor mogelijk houdt.

Ik begeleid jou tijdens deze Mastermind op basis van mijn jarenlange ervaring en kennis als algemeen directeur en ondernemer; samen met de deelnemers werken we aan een nieuw toekomstbeeld van ieders bedrijf, waarin jij als Hearts Leader zorgt dat Geluk & Succes voor jou en je omgeving hand in hand gaan. In een open klimaat waarin respect en compassie centraal staan, brainstormen we, delen we inzichten en inspireren we elkaar. Een wereld van inzicht en mogelijkheden gaat voor je open.

 

Na deze dag kun je opgeladen en geïnspireerd terug naar huis. Klaar voor de next level! En thuis gekomen kun jij verder met je onderneming en zet je de eerste stappen in ontwikkeling. Een cadeau voor jezelf en je onderneming dus! En: de investering verdien je snel terug met het eerste succesvolle resultaat.

Dit is het perfecte moment om deze stap te zetten! Laat je unieke kracht omhoog komen, beken kleur, sta op en laat jezelf helemaal zien als Hearts Leader!

Datum: maandag 24 september 2018

Locatie: Seats2meet Amersfoort CS

Kennismakingsprijs: € 97,- (ex BTW) inclusief lunch (normale prijs: €197,-)

Early Birds Bonus

Voor de Early Birds onder jullie: wanneer je je opgeeft voor 15 september a.s., dan ontvang je gratis de online Hearts Business Mediatie reeks.

Wat anderen zeggen over Petra

Petra is een leider puursang.
Geboren om leiderschap op een ander
niveau in de wereld te brengen

Ervaring uit het bedrijfsleven maakt dat ze de verbinding kan maken van een oude wereld naar een nieuwe wereld. Waar ik nog praktisch alleen de nieuwe wereld ken en nauwelijks in een oude wereld heb gewerkt. Kan Petra haar ervaring en wijsheid van daar meebrengen. Het bedrijfsleven zal ook met steeds meer vragen komen over de nieuwe tijd. En ik denk dat Petra hier ook een belangrijke rol in gaat spelen.
Nieuwe managers, nieuwe leiders zullen het voorbeeld moeten krijgen van oude leiders die het altijd nieuw hebben gedaan.

 Simone Levie |CEO van Mpop

“Petra is een zeer inspirerende vrouw door haar kijk op leiderschap”

En haar kijk op wat “de wereld” nodig heeft, nl. een combinatie van hoofd en hart leiderschap. Te vaak wordt de wereld, de business te eenzijdig geleid, teveel op feiten en inhoud. Petra weet hierin het verschil te maken.Door haar rijke brede ervaring in het bedrijfsleven weet ze goed de key drivers van de business te doorgronden en goed te bepalen wat de business nodig heeft (hoofd). Hier tegenaan zet ze haar feilloze gevoel voor verbinding, voor diepgang in de bedrijfsvoering, voor aandacht voor de meer emotionele en spirituele kant van het bedrijfsleven (hart). Juist haar focus op de continue integratie hiervan, maakt haar zo bijzonder en waardevol voor de wereld waarin wij leven. En natuurlijk niet te vergeten en onbelangrijk, is Petra ook gewoon een erg leuk mens!

 Anne-Gien Haan |CEO van Noppies

“Ik kan iedereen die van binnen voelt dat het tijd is om als hearts leader op te staan, deze Masterclass van harte aanbevelen!”

September 2017 ben ik begonnen aan de Masterclass “How to become a hearts leader”.Ik zag het als een steuntje in de rug om mijn droom waar te maken. Op de  vraag of ik een hearts leader wil zijn, heb ik voor de volle 100 % ja gezegd.
Heeft mijn hart voor de volle 100% ja gezegd. Dat dit ja, op zo’n korte termijn voor zoveel beweging zou zorgen heb ik niet kunnen voorzien. Beweging in het kleur bekennen en beweging in het gaan staan voor wie ik ben. Beweging in het leven van mijn roeping. Om dat te ervaren is fantastisch!!! Wij zijn groots, heel groots. In ons ligt dit  potentieel te wachten om aangeboord te worden, om herinnerd te worden. Ik ben jaren bezig geweest een boek te schrijven. En nu is mijn droom werkelijkheid geworden: mijn boek wordt uitgegeven!

 Nicolette van Nieuwenhuizen

Wil jij een Hearts Leader zijn die een succesvolle Hearts Business ontwikkelt? Dan nodig ik je van harte uit bij de Hearts Business Mastermind op 24 september a.s. in Amersfoort.

Show Buttons
Hide Buttons