Aanmelden voor de nieuwsbrief

“Succesvol ondernemen vanuit je hart! Omdat een business uit je hart zoveel rijker en inspirerender is!

Voor bedrijven en (non-profit) organisaties ontwikkel ik Hearts Business Programma’s “op maat”. Deze programma’s zijn erop gericht om leiders te helpen om een business strategie te ontwikkelen vanuit hun Hearts Leadership. Dit leidt tot een Hearts Business strategie die Shared Value creëert voor alle betrokkenen (mensen, bedrijven, maatschappij en aarde).

Fase 1:
Leiders worden begeleid om vanuit individueel purpose bewustzijn te komen tot verbinding met het shared purpose gebied van het betreffende bedrijf of organisatie.

Fase 2:
Vanuit een gezamenlijke purpose wordt de nieuwe strategie gevormd die leidt tot waarde creatie voor alle betrokkenen: Hearts Business.

Hearts Business Mastermind – In company

Voor bedrijven en (non-profit) organisaties organiseer ik Hearts Business Masterminds met mentorship programma’s. Gedurende een bepaalde periode werken we samen met een team aan vraagstukken ten aanzien van o.a. strategie, leiderschap en verandering. Deze Hearts Business Mastermind programma’s zijn geschikt voor begeleidingstrajecten met betrekking tot verandermanagement en strategische transities. Het programma wordt begeleid door een mentor-facilitator.

Show Buttons
Hide Buttons