Aanmelden voor de nieuwsbrief

“De reis van het hart is een week van Ascensie”

Samen met Hira Hosen organiseer ik van 26 mei – 1 juni 2019 een 6-daagse reis in Vézelay waarin we werken aan de balans tussen de mannelijke en de vrouwelijke collectieve energie door middel van hartmeditaties, healing en het in stilte-lopen van oude pelgrimspaden. Het belooft een reis te worden naar een nieuw perspectief en leven in de nieuwe dimensie op aarde.

Vézelay (Bourgogne) is een krachtplaats die ons helpt te ontwaken en die ons ondersteunt om via de poort van ons heilig Hart de nieuwe dimensie van de aarde te ervaren. In de omgeving van het portaal van Vézelay worden we geïnspireerd door Maria Magdalena (beschermheilige van de basiliek van Vézelay) die “het AL kende” en leefde vanuit innerlijke eenheid.

Onze aarde en wij als mensheid zijn versneld onze frequentie aan het verhogen. Wij ascenderen op dit moment naar een nieuwe dimensie: van leven vanuit dualiteit, angst, illusie van de menselijke mind en karma naar leven waarin eenheid centraal staat en ons hart onze kompas is. Een dimensie vol vreugde en excitement. Een tijd waarin jij uitgenodigd wordt om helemaal in je unieke meesterschap te gaan staan. Het is tijd om te gaan leven wat jij het diepste verlangt. Jouw verlangen van het hart! Op die manier halen we onze eigen kracht terug en ontvouwt zich innerlijk iets groots: een hernieuwd contact met ons hogerZelf.

De Hearts Retreat is een week van ontwaken in je unieke grootsheid, in je ware zelf en met onvoorwaardelijke toewijding aan het “grote plan”. De reis zal plaatsvinden tijdens de week waarin Ascension day/ (Hemelvaartsdag) (30 mei) valt. De energie van deze dag zal ons innerlijk werk versterken in een week die aan Ascensie is gewijd.

Hira Hosen & Petra Brussen

Deze reis wordt begeleid door nog een unieke ascensie werker: Hira Hosen. Wij delen dezelfde droom: zoveel mogelijk zielen begeleiden naar een nieuwe dimensie op aarde. Wij leren je de innerlijke weg van het Hart. Zij bemoedigen je om door de poort te gaan die toegang geeft tot licht en liefde, tot harmonie en vrede. Maar pas op: “it’s life changing; life is gonna happen to you”.

Petra Brussen is er gedurende de hele week. Lees hier meer informatie over Petra. Hira Hosen komt als gast trainer/begeleider vanaf dinsdag tot vrijdag. Lees hier meer informatie over Hira. 

Over Vézelay…

Begin van deze eeuw beklom ik “La Colline Eternelle” de eeuwige heuvel van Vézelay in de Franse Bourgogne. Boven aangekomen bij de basiliek Sainte Marie Madeleine stond ik voor de grote houten deuren oog in oog met het timpaan. De symboliek in de beelden; de Keltische-, Christelijke- en natuursymbolen trokken mijn aandacht. De liefdevolle aanwezigheid van Maria Magdalena en haar geliefde Yeshua raakten diep in mijn hart. Hier was iets bijzonders… voelbaar en aanwezig. Later hoorde ik de gevleugelde woorden “hier raakt de hemel de aarde”. Na deze eerste ontmoeting met deze plek vol liefde en licht, zijn er nog vele ontdekkingen geweest.

Wat begon als een toeristische bestemming is thuis geworden. In het land van Avallon spreken de eeuwenoude pelgrimspaden en de historische plekken van een rijkdom die voeding geeft aan lichaam en ziel. Dit is een plek om te delen. Daarom nodig ik je uit om samen dit land te ontdekken en in de voetsporen van de pelgrims te treden op de oude paden. Zo is ‘t ontstaan…​Wie Vézelay nadert, voelt een mystieke rust en de stilte binnenkomen. De verhalen van toen zijn nu nog net zo actueel. De eeuwige heuvel spreekt zijn eigen verhaal tot eenieder die bereid is er vanuit het hart naar te luisteren om je te herinneren wie je werkelijk bent.

Ben jij er ook aan toe om collectief je eigen verantwoordelijkheid te gaan opnemen voor dat wat je zelf schept! Ben jij ook klaar voor een leven in de nieuwe dimensie? Besef je dat de wereld op de Waarheid van jouw Hart wacht? Loop dan samen met ons jouw innerlijke weg van het Hart.

Praktische informatie

De week begint op zondag 26 mei 2019 (16.00 uur) en eindigt op zaterdag 1 juni (10.00 uur). De voertaal van het programma zal, afhankelijk van de nationaliteit van deelnemers, veelal in het Engels zijn. Beide begeleiders zijn van origine Nederlands waarmee kan worden gewaarborgd dat het voor iedereen verstaanbaar is.

We verblijven in het prachtige Domaine La Vieille Borde, net buiten Vézelay. Dit domein staat geheel tot onze beschikking tijdens deze week, inclusief verwarmd zwembad. Je overnacht in een Comfortabele Gite. Je deelt je slaapkamer met een andere deelnemer.

Verzoeken om een kamer te delen, zullen wij zo goed mogelijk faciliteren gebaseerd op beschikbaarheid. We doen ons uiterste best om de kamers in te delen naar de wensen van de deelnemers. Wij kunnen echter niet garanderen dat wij alle verzoeken kunnen honoreren. Tweepersoonsbedden worden toegekend aan koppels die een gezamenlijke reservering maken.

Eén-persoonsbeden (9 beschikbaar) staan in een tweepersoonskamer. Maximaal 2 personen per kamer. Tweepersoonsbedden (8 beschikbaar).

Ga jij ook mee?

Minimaal aantal deelnemers: 10
Vervoer: Eigen vervoer is noodzakelijk naar en van Vézelay en gedurende de week. De afstand Utrecht – Vézelay is ong. 680 km. Samen rijden is wellicht door ons te faciliteren, afhankelijk van de wensen van de deelnemers.
Prijs excl. BTW (21%):

  1. € 1.497,- (ex BTW) per persoon op basis van een 1 persoonsbed in gedeelde kamer (max. 2 personen per kamer en in een gedeelde gite).
  2. € 2.768,- (ex BTW) per 2 personen op basis van tweepersoonsbed in tweepersoonskamer (in een gedeelde gite).

Prijs is inclusief logies en workshop begeleiding gedurende de week. excl. toeristenbelasting (ter plaatse te voldoen aan de eigenaar van het domein).

Wanneer bij boeking de kamers al vol zijn, neem dan contact met ons op (info@petrabrussen.com) om andere mogelijkheden te onderzoeken of om je naam op de wachtlijst te plaatsen.

Extra informatie

logies (overnachting) in gedeelde kamers in een vooraf ingedeelde gite. Wanneer je samen reist, geef dan je voorkeur aan voor het delen van een kamer/gite bij aanmelding. We houden hier zoveel mogelijk rekening mee. We kunnen geen garanties geven. Wanneer je samen een kamer deelt, is het noodzakelijk tegelijkertijd te boeken.

Ontbijt, maaltijden, versnaperingen en drank zijn voor eigen rekening. Tijdens het programma zal maandag tijd ingeruimd worden voor een bezoek aan Avallon (15 km) waar je boodschappen kunt halen (Auchan, Lidl, biologische winkel).

In de Bourgogne zijn veel lokale restaurantjes waar tegen een redelijke prijs een dagmenu gebruikt kan worden tijdens lunch en diner. Er is ook de mogelijkheid om zelf te koken in de gites. De gites zijn uitgerust met een keuken. Een barbecue is aanwezig op het domein.

De reis van en naar Vézelay en het verblijf in Frankrijk is op eigen gelegenheid en risico. Denk aan het afsluiten van de benodigde verzekeringen zoals een reisverzekering.

Bed- en keukenlinnen is beschikbaar. Eigen handdoeken meenemen.

Annuleringsvoorwaarden:

De reis kan geannuleerd worden onder de volgende voorwaarden:

  • Voor 1 februari 2019 100% restitutie van de reissom. Er is wel €50,- administratiekosten verschuldigd.
  • Tussen 1 februari en 31 maart 2019 60% restitutie van de reissom.
  • Vanaf 1 april 2019 worden annuleringen niet gerestitueerd.

Gezien de verplichtingen die wij aangaan, kunnen wij hier geen uitzonderingen op maken.

Show Buttons
Hide Buttons