Aanmelden voor de nieuwsbrief

 

Hearts Business Talks-Amersfoort
Maandelijks shot inspiratie, rust, support, verbinding voor jouw HART

Heb jij een verlangen om meer van betekenis te zijn? Zoek je naar meer flow in je leven én in jouw werk of ondernemerschap? Met een duidelijke visie voor de toekomst maar ook gewoon gelukkig in het hier en nu? Kortom: ben jij een iemand die het leven wil leiden waarvoor je bestemd bent?

Dan zijn de maandelijkse Hearts Business Talks bij Seats2meet Amersfoort CS voor jou! Tijdens een Hearts Business Talk maak je (opnieuw) verbinding met je HART. We beginnen met een inleiding/verdieping over de kracht van het hart. Want je hart is je kompas op jouw unieke reis in dit leven. En de bron om te groeien als leider of ondernemer. Daarna is er ruimte voor jouw vragen en thema’s in meditatie, visualisatie en improvisatie om tot inzicht te komen.

Wat kun je verwachten

Na een Hearts Business Talk stap je bezield, geïnspireerd en verbonden terug in je dagelijks leven én kun je gefocust en gepassioneerd werken om je idealen, je dromen en je succes te realiseren. Je kunt per keer een los ticket kopen of koop een multikaart met korting voor meerdere keren. Voel je altijd welkom!

Wanneer: Vrijdagochtend tussen 9.30 en 12.00 uur. Inloop vanaf 9.00 uur met koffie/ thee en verse croissantjes!

Plaats: Seats2meet Amersfoort CS

Kosten: € 47,- per keer of kies voor een multikaart voor € 141,- (vier tickets voor de prijs van drie tickets).

Koop nu je Ticket

Selecteer tijdens het aankoopproces de datum dat je wilt komen. 
Wij verwelkomen jou graag bij (één van) onze Hearts Business Talks!

 

In samenwerking met Seats2meet

De Hearts Business Talks worden geleid en gefaciliteerd door Petra Brussen  in samenwerking met Tianne van Woudenberg van Seats2meet Amersfoort CS.

 Tianne van Woudenberg is eigenaar van Seats2meet Amersfoort CS en is zo’n vrouw die haar mannetje staat en daarbij steeds meer gaat ondernemen vanuit haar hart. In Hearts Business Talks komen heel veel dingen voor haar samen. Haar verlangen om meer van betekenis te zijn in haar leven én ondernemerschap, haar ambitie om van Seats2meet Amersfoort CS dé ontmoetingslocatie voor bewuste ondernemers te maken en haar zoektocht naar een vorm om verbinding met het hart (én de verbinding met gelijkgestemden) een structurele plek te geven in haar leven.

 

Show Buttons
Hide Buttons