HET HART VAN LEMURIE

DE HERINNERING EN HEROPSTANDING VAN LEMURIE – deel 1

Een verhaal vol wonderen van ons universum over het Hart van Lemurië om te delen met jou en wie weet… herinner jij je ook onze gouden tijd om hier en nu de nieuwe aarde te vormen?!

In het afgelopen jaar 2018 is in mij, tijdens ceremonies in Nederland en Vézelay, mijn Lemurische herinnering verder geopend en mijn Licht-Regenbooglichaam geheractiveerd samen en met behulp van mijn Lemurische Broeder- en Zusterschap, de opgestegen Meesters Yeshua en Maria Magdalena en anderen.

Mijn Hearts Ascension rol en inzet op aarde om zoveel mogelijk mensen te helpen herinneren wie zij zijn in hun wit-gouden regenboog potentieel en hen te verenigen in het Lemurische bewustzijn en leven, is mijn ware bestemming op aarde.

Namasté,
Petra Maria (Aïonia)

 

HOE HET ALLEMAAL BEGON OP 9.9.99

WALVISSEN EN DOLFIJNEN
Mijn eerste bewuste herinnering aan Lemurie was op 9-9-1999. Tijdens een conferentie in een voormalig concentratiekamp in Duitsland nam ik deel aan ceremonie waarin een Lemurische herinnering opdoemde via de Liefdeskracht van de Walvissen. De spirit van de walvissen werd door mij herinnerd als de houders van de herinnering van Lemurië. Ik zag dat alle bewustzijn van die tijd door hen in de matrix van de aarde actief wordt gehouden zodat het op een dag weer kan activeren. De walvissen toonden ook dat zij hierin nauw samenwerken met de Dolfijnen die uit dezelfde tijden stammen en ook een rol hebben in de activatie van hoger Lemurisch bewustzijn op aarde.

Ik herinnerde mij toen op 9.9.99 nog niet wat Lemurië ten volle was en een oudere Sjamaan-vrouw legde mij uit wat dit betekende. Ik was totaal verrast. Ik wist van de verhalen over Atlantis maar dat er een beschaving had geleefd, verspreid over de aarde die een nog hoger bewustzijn kende dan de Atlantiërs was nieuw voor mij en toch… het was het begin van mijn ontwaken en de herinnering aan mijn belofte en zielscontract. Alle aanwezigen in de ruimte waren muisstil en werden aangeraakt door zoveel “aanwezigheid” in de ruimte.

TWEELINGZIEL
Een uur later ontmoette ik op de conferentie mijn tweelingziel Ton (in de ziele wereld Antharion genaamd), waar ik 9 jaar intensief Hearts Ascensiewerk mee heb gedaan, alvorens hij overging naar de Lichtere velden om van daaruit verder met mij en de mensheid te werken. De samensmelting van onze zielen op aarde heeft voor ons beiden de geboorte betekent in het Lemurische bewustzijn.

VEZELAY EN NEDERLAND 
Met hem ben ik voor het eerst naar Vézelay geleid om daar jaren later weer terug te keren met mijn huidige levenspartner Philip om ons ook daar te vestigen en de verbinding met de Nederlandse lijn te activeren.

Het is mij pas sinds het afgelopen jaar in Vézelay bewust duidelijk geworden wat het betekent dat wij als tweelingzielen (ook) een Lemurische herinnering delen. Tijdens ons leven samen richtten de herinneringen en de initiaties zich voornamelijk op herinneringen uit de Egyptische, Indiase, Esseense tijden en wat wij recentere tijden noemen. 
Toen Ton al enige maanden overgegaan was, bracht hij mij onze ziele-namen, waarvan hij uitlegde dat het vooral klanken en trillingen waren die zich in onze menselijke staat het beste doen klinken als Antharion en Aïonia.

LEMURIE HERINNERD! 
De link met Lemurië was gelegd in het eerste uur van de conferentie in ‘99, het luikje was van het slot af en de eerste glimpen kwamen door van een gelukzalige herinnering die me zo bekend was en ook weer zo nieuw. Ik herinner mij velden van bloemen, heuvels vol begroeiing van alle kleuren groen, zonlicht, lichtheid, dans, speelsheid, moeiteloos samenleven met een grote ziele familie van “eigen mensen”, alles was liefde en verbinding, alles was als vanzelf afgestemd en iedereen deed wat hem door het Hart ingegeven werd. Gevoelens van angst, beperking, jaloezie, ongeduld et cetera waren niet aanwezig omdat ze niet bestonden. Alles was Liefde en Licht. Onze lichamen waren van puur regenboog-licht, doorstraald met een wit-gouden energie van binnenuit en rondom. Het paradijs op aarde liet zich in zijn volledigheid zien en ik voelde het intense verlangen in mijn Hart om daar te zijn.

DE EERSTE ONTMOETING MET DE KRACHTPLAATS VEZELAY IN 2000

Begin van deze eeuw beklom ik, samen met Ton, “La Colline Eternelle”, de eeuwige heuvel van Vézelay in de Franse Bourgogne. Boven aangekomen bij de basiliek Sainte Marie Madeleine stond ik voor de grote houten deuren oog in oog met het timpaan. De symboliek in de beelden; de Keltische-, Christelijke- en natuursymbolen trokken mijn aandacht. 
De liefdevolle aanwezigheid van Maria Magdalena en haar geliefde Yeshua raakten diep in mijn hart. Hier was iets bijzonders… voelbaar en aanwezig. Later hoorde ik de gevleugelde woorden “hier raakt de hemel de aarde”. Na deze eerste ontmoeting met deze plek vol liefde en licht, zijn er nog vele ontdekkingen geweest. De ene nog indrukwekkender dan de ander.

Wat begon als een toeristische bestemming is thuis geworden. In het land van Avallon spreken de eeuwenoude pelgrimspaden en de historische plekken van een rijkdom die voeding geeft aan lichaam en ziel. Dit is voor mij een plek om te beleven en te delen. Regelmatig organiseer ik ook daar retreats onder de naam Reis van het Hart. Ik werk dan samen met de deelnemers en de lokale bevolking aan de ascensie van de aarde en haar bewoners door onszelf te ontwaken; samen ontdekken we dan dit land dat een echte krachtplaats is en we treden in de voetsporen van de pelgrims en de totale mensheid op deze oude paden. We ervaren de opstandingskracht van Maria Magdalena en de aartsengel Michael. De lei-lijnen die naar hen genoemd zijn, lopen dwars door Vézelay en staan in verbinding met de krachtigste portaal- en tuning-plekken op aarde.

Wanneer ik Vézelay nader, voel ik een mystieke rust en ervaar ik dat de diepe stilte binnenkomt vol van Licht- en Liefdesenergie. Ja! De verhalen van ooit zijn nu nog net zo actueel. Ik voel hoe de eeuwige heuvel zijn eigen verhaal spreekt tot eenieder die bereid is er vanuit het hart naar te luisteren om zich te herinneren wie hij werkelijk is.

HEARTS ASCENSION
De laatste 2 jaar ben ik regelmatig in Vézelay. Ik word er naar toe getrokken als een magneet. Wanneer ik daar ben, stap ik in mijn Hearts Ascension werk; of liever mijn Hearts leven. Ongestoord van dagelijkse beslommeringen kan ik daar doen wat ik te doen heb om het gouden regenboog bewustzijn van Lemurië te activeren.

Door de bewoners van Vézelay en de regio word ik regelmatig uitgenodigd om de Hearts Ascension van de regio te ondersteunen, verbindingen te maken, universeel DNA te heractiveren en portalen te openen. We activeren oeroude ceremoniële plaatsen en bewustzijn met een cirkel van “oude bekenden”, de Hearts Leaders, Lemuriërs, Healers met vele verschillende achtergronden en specialismen (Druïden en Natuurvolken, Lichtwerkers, Sjamanen en vele anderen). En de groep groeit en groeit vanuit alle werelddelen.

De kring van mijn Hearts familie komt samen en dat stemt mij intens dankbaar. Ik ken ze, ik herken ze als mijn familie van het Hart, mijn volk uit Lemurië. En nu is het tijd om de lijn tussen Vézelay en Nederland te belichten en activeren. Het is tijd om alle mensen uit Lemurië samen te brengen. Dat is immers een van de redenen waarom ik hier ben.

De vele ontmoetingen met mensen van over de hele wereld, de ontmoetingen en het samenwerken met Lichtmeesters zijn pure en verLichtende gebeurtenissen die mij geopend hebben voor mijn bestemming. Iedere magische ervaring die ik daar mocht hebben, was en is doordrongen van puur Licht en Liefde om de ascensie van de mensheid en de aarde te bevorderen. Altijd weet ik mij begeleid en beschermd door Maria Magdalena en de andere Meesters die mij met eindeloos geduld, zachte sturing en bemoediging de weg wijzen naar Vrede.

LEMURIE VERENIGT
Het zijn ontmoetingen die dwars door de tijdlijnen lopen en die mij oude “bekenden” en zielsverwanten doet herkennen. Allemaal komen we weer samen als de zielsfamilie van het heilig Hart omdat we dat hebben beloofd, omdat dat dat onze bestemming is, omdat we dat ZIJN en omdat dat is waarom we hier nu zijn.

Deze wonderschone plek in Frankrijk heeft ook mij gezocht en aangetrokken en ik heb haar gevonden. Wat een zegen dat ik dit mag ervaren en mag delen met iedereen die klaar is om de volgende stap te zetten naar innerlijke vrijheid en leven vanuit het oneindige Liefde-bewuszijn. De weg van het Hart, via Vezelay naar Nederland en vise versa, de weg van Liefde, de weg van het gouden bewustzijn van de mensheid.

Welkom Lemurië!
Namasté

 

VOOR LIEFHEBBERS:
Ik organiseer regelmatig dagen “HET HART VAN LEMURIE” voor iedereen die zich weer wil herinneren en verbinden vanuit zijn Hart met het gouden bewustzijn van Lemurië. 

Geïnteresseerd? Stuur mij een PB via info@petrabrussen.com 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Show Buttons
Hide Buttons