HET HART VAN LEMURIE

DE HERINNERING EN HEROPSTANDING VAN LEMURIE – deel 3

Een verhaal vol wonderen van ons universum over het Hart van Lemurië om te delen met jou en wie weet… herinner jij je ook onze gouden tijd om hier en nu de nieuwe aarde te vormen?!

In het afgelopen jaar 2018 is in mij, tijdens ceremonies in Nederland en Vézelay, mijn Lemurische herinnering verder geopend en mijn Licht-Regenbooglichaam geheractiveerd samen en met behulp van mijn Lemurische Broeder- en Zusterschap, de opgestegen Meesters Yeshua en Maria Magdalena en anderen.

Mijn Hearts Ascension rol en inzet op aarde om zoveel mogelijk mensen te helpen herinneren wie zij zijn in hun wit-gouden regenboog potentieel en hen te verenigen in het Lemurische bewustzijn en leven, is mijn ware bestemming op aarde.

Namasté,
Petra Maria (Aïonia)

HOE HET ZICH VERDER OPENBAARDE (vervolg) – JULI 2018

RAINBOW PEOPLE – LEMURIERS

Ik ervaarde hoe we omringd werden door “regenboog-wezens”. Ik kan ze niet anders omschrijven. De hoeveelheid regenboog-wezens was vele malen groter dan ik ooit eerder had beleefd en het maakte me euforisch blij om weer samen te zijn.

“Rainbow-people”; zo heb ik ze genoemd sinds de eerste keer dat ik ze weer zag, twee jaar geleden. Ze kwamen toen mijn wereld binnen en hebben mij weer terug gebracht naar Lemurië. Sindsdien ben ik, bijna dagelijks, rondgeleid en ontwaakt in Lemurië en haar bewustzijn. De initiaties die ik ooit heb ondergaan en gegeven werden geheractiveerd. Het was en is duidelijk dat zij voor mij een herkenning van thuis zijn. De eerste keer dat ze weer in mijn bewustzijn terugkwamen was ook in Vézelay.

MOEDERSCHIP

Er verscheen een groot moederschip in mijn zicht met aan boord “Rainbow-people”, lichtwezens met een kleurenkleed als een regenboog. Deze regenboog bevatte echter nog meer kleurschakeringen dan welke ik ken op aarde. Er waren kleuren in hun lichtkleed waar ik de namen niet van ken en waarvan ik zeker weet dat ik ze nog nooit eerder heb gezien in deze lineaire tijd. Het Licht dat door hun regenboog-lichamen heen scheen is van een helderheid en een levendigheid zoals ik ook nog niet had gezien tijdens mijn huidige reis hier op aarde. In de laatste twee jaar heb ik deze Lichtkleden wel vaker ervaren bij wezens en een enkele keer bij mensen. Ik weet dat dit onze evolutie gaat zijn; hier weer naar toe te keren als bewoners van deze aarde.

KOSMISCHE ANKERING

Maar nu eerst terug naar deze hernieuwde ontmoeting tussen de Rainbow people (Lemuriërs) en mij. Vol Liefde en blijdschap hebben we elkaar weer bewust begroet en de herinneringen schoten open in mijn bewustzijn. Afspraken van ooit, het overzicht waar we beland zijn in de evolutie van Gaya en nog veel meer. Bovenal waren we blij dat we weer samen konden beleven. Ze vroegen mij toestemming of ze mijn lichaam mochten “gebruiken” om via mijn aardse vorm de Lemurische ankers in Gaya te brengen. Het was een prachtige kosmische samenwerking waar ik graag aan meewerkte.

De beschrijving hiervan is alsof er een geplande operatie plaats heeft gevonden doordat zij via mijn kruin, door mijn energielichaam een regenboogkoord hebben gevoerd dat via mijn stuit de aarde in is gegaan tot in de heuvel van Vézelay en daar vastklonk in een massief kristallen plateau. Daarna werd ik vrij gemaakt van dit koord en kon ik in diepe verwondering weer verder met mijn dagelijkse dingen.

HERCODERING

Mijn lichamen zijn op hetzelfde moment ook gecodeerd met hernieuwd bewustzijn en frequentie. Hiermee kan ik nu anderen initiëren naar hun volgende fase. Als kers op de taart hebben ze me meegenomen naar “huis”, Lemurië, en naar delen in ons galactische stelsel waar veel Lemuriërs zijn.

Ze hebben me laten zien hoe wij ooit leefden; de samenlevingen met elkaar en de galactische werelden en zoveel meer… zodat ik dit weer verder kan delen met andere Lemuriërs die ik zal ontmoeten op Gaya.

JULI 2018

Nu, in de zomer van 2018, waren de Rainbow people in grote getalen om ons heen. Hier stond iets te gebeuren! Ze vroegen mij open te blijven staan voor iedere impuls die deze week door mij heen zou komen. Het werd een epische week, we zaten er al middenin!

HEALING EN DRAKEN

De volgende dag werd ik gevraagd om bij een healing aanwezig te zijn op een krachtplek in de natuur, niet ver van Vézelay. Er zou iemand bij zijn die om een healing had gevraagd en we spraken af bij zonsopgang. Het healing veld was intens en krachtig en alle wezens en elementalen van Gaya waren aanwezig om mee te doen. Tijdens de healing ontdekte ik dat in de aarde van deze krachtige plek 100-en witte wezens waren. Toen ik me beter op hen afstemde, kon ik ze alleen maar beschrijven als witte draakjes. Jonge baby-draakjes die mij lieten zien dat ze horen bij het nieuwe aarde bewustzijn.

De liefdevolle draken-wezens zijn al era ondergronds gegaan waar zij de herinnering actief houden aan het hogere bewustzijn van de Eenheid. Ten tijde van onze val naar verdichting zijn zij uit onze dagelijkse werelden verdwenen en hebben wij hen zelfs een slechte rol toebedeeld in onze sprookjes en sagen. Niets is minder waar wanneer je hen weer herontdekt! De draken, die liefhebbende beschermers van Gaya zijn, worden afgeschilderd door de mensheid als “gevaarlijke” wezens. Zo werd de angst voor hen gecreeerd onder vele mensen. De mensheid van de laatste millennia, die steeds meer misbruik ging maken van de aarde en haar in een lagere frequentie bracht, is dan ook in die zin tegengesteld aan de hoge frequente drakenwezens die zwierig in lichtheid bewegen als nieuwe dimensie-wezens.

In onze huidige frequentie kunnen wij hen steeds beter waarnemen. Nu wij lichter worden en de nieuwe aarde in haar hogere frequentie is gekomen, komen ook zij weer actief naar voren om contact te zoeken met ons en samen te werken aan een nieuwe aarde.

Ik heb het laatste jaar zoveel draken zien opdoemen op allerlei plaatsen, in de kunst, in readings, in meditaties, op schilderijen en telkens kruisen ze mijn pad. Dit is voor mij ook iets totaal nieuws. Ik kende draken als slechteriken uit sprookjes. Dit is totaal anders dan hoe ik ze nu tegenkom als liefdevolle, beschermende, etherische wezens die al era de aardematrix in stand houden voor het moment dat het nieuwe bewustzijn zich openbaart. Nu dus! Ze zijn op een bepaalde manier te vergelijken met de walvissen en de dolfijnen die hun deel doen en hebben gedaan voor het beschermen van de kristallijnen aarde-matrix in onze oceanen.

Tijdens deze magische week in Vézelay waren goede vrienden van mij een intuïtief schilderij met het hele gezin aan het maken waren waarop heel groot een witte draak “vloog” (zie afbeelding).

Het Hart van Lemurië – deel 4 volgt

 

Voel je de roep van Lemurië en Hearts Ascension? Bezoek mijn website: www.petrabrussen.com 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Show Buttons
Hide Buttons