Interview Deva Premal & Miten 

Deva Premal & Miten in Nederland!

Het complete interview & Hearts meditaties

Ben je nieuwsgierig geworden en geraakt door hun visie over Hearts Leadership?

Kijk dan hier het volledige interview en laat je inspireren om een Hearts Leader te zijn!

 

Wil jij ook een leven leiden dat volledig vanuit je Hart stroomt? Dan nodig ik je uit om in je hart te gronden en daar de verbinding te maken met de stilte, met de bron van liefde & licht. Want in deze stilte vind jij alle leiding en antwoorden die je als Hearts Leader nodig hebt.

Hearts meditaties

Speciaal voor jou heb ik als begeleiding een Hearts Meditatie-reeks ontwikkeld voor 7 dagen inclusief bonus meditaties.

Op deze manier kun je jezelf ondersteunen om te leren mediteren met je bewustzijn in je hart.

De meditaties zijn bruikbaar in je persoonlijke leven en in je werkleven wanneer je een Hearts Business ontwikkelt.

Tianne: “De meditaties van Petra zijn heel krachtig, maar tegelijk heel liefdevol en zacht. Van begin tot eind neemt Petra je mee en brengt je in de ruimte van je hart waar je licht en liefde ervaart. Petra’s stem en woorden helpen je om moeiteloos en snel contact te maken met je hogere bewustzijn. En er is voldoende ruimte en stilte in de meditaties om je ‘hart’ te horen spreken.

Na een meditatie van Petra ervaar ik het zoveel makkelijker om te leven vanuit mijn hart. Ik probeer daarom zo vaak mogelijk de dag te starten met een meditatie uit de serie van Petra. Het kost me in totaal maar een half uurtje met heel veel positieve effecten gedurende de hele dag!”

Bestel ze nu voor slechts €9,95 (ex BTW)

Speciaal voor jou heb ik Hearts meditaties gemaakt. 7 dagen begeleid ik jou met mediteren. Na de 7 dagen gebruik je de reeks weer opnieuw. Bij aanschaf van de Hearts Business meditaties krijg je GRATIS een 30 minuten webinar podcast “Wat is meditatie?” en 2 Bonus meditaties.

Begin vandaag nog met mediteren en laat je begeleiden door mijn speciale Hearts Business Meditaties die je kunt gebruiken in de werkweek maar ook op andere momenten. Meditaties voor iedere dag om als Hearts Leader nog beter in balans te functioneren.

Bestel ze nu voor slechts €9,95 (ex BTW)

Na aankoop van deze module krijg je direct toegang tot de Petra Brussen Academy waar je de meditaties vindt.

Ik wens je veel meditatieplezier! Namasté.

Show Buttons
Hide Buttons