Aanmelden voor de nieuwsbrief

Exclusieve 2-daags Hearts Business Mastermind inclusief verblijf in Thermen Bussloo.

“De onbegrensde kracht van het HART is nog onbekend in onze maatschappij en speelt een cruciale rol bij het creëren van waarde! Een schat aan ontdekkingen en inzichten ligt op jou te wachten”

Ben jij toe aan de next level van jouw onderneming? Ben jij klaar voor je volgende stap naar succes? Heb jij behoefte aan strategie die voortkomt uit je hoofd én hart? Dan is het nu tijd voor jouw Hearts Business Mastermind onder mijn mentorship. Ik kan je helpen met een strategie die helemaal klopt voor jou, zodat je business écht in een flow komt.

Tijdens een Hearts Business Mastermind inspireer ik je om je hoofd en hart te verbinden en kan jij met andere vrouwelijke ondernemers werken aan je ondernemerschap, jouw business en aan jezelf. Ik zorg er voor dat jullie samen kunnen groeien.

De Hearts Business Mastermind wordt gegeven in een kleine exclusieve groep met vrouwelijke ondernemers die allen ondernemingen leiden en die net als jij toe zijn aan de volgende stap. Tijdens het programma is er ook tijd voor jezelf; om heerlijk te genieten van de schitterende wellness faciliteiten van Thermen Bussloo.

Wat kun je verwachten?

Na deze twee dagen kan je opgeladen en geïnspireerd terug naar huis met een vernieuwde blik op je onderneming en je ondernemerschap. Je bent klaar voor de next level! Een cadeau voor jezelf en je onderneming dus!

Inclusief hotelovernachting, ontbijt, lunch, diner 1e avond, entree tot het saunacomplex. Exclusief drank buiten het dagprogramma en aanvullende wellness behandelingen.

Ben jij er klaar voor? Wil jij samen met krachtige, vrouwelijke ondernemers werken aan jezelf en je business?

Stuur dan een bericht naar petra@petrabrussen.com

Datum: NTB

Voor wie: Vrouwelijke ondernemers

Show Buttons
Hide Buttons