Meld je nu aan voor de gratis “Meditatie voor Vrede” en doe mee op 21 september a.s. om 20.00 uur tijdens de wereldwijde Dag voor de Vrede. Doe je mee?

Speciaal voor jou heb ik een Hearts-meditatie gemaakt die je ondersteunt tijdens de meditatie voor Vrede.

Meditatie
Meditatie is een voorwaarde om in onze wereld vol impulsen in rust en innerlijke vrede te zijn. Hearts Leaders mediteren dagelijks om gecentreerd te blijven in hun Hart en te luisteren naar hun innerlijke stem.

Meld je hier aan voor een gezamelijke meditatie op de dag van de vrede

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacy verklaring
Marketing door

Dagelijks mediteren helpt je om:

[ultimate_icon_list icon_size=”20″ icon_margin=”10″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-heart” icon_color=”#e75395″] Meer innerlijke rust te ervaren[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-heart” icon_color=”#e75395″] Meer zelfvertrouwen te krijgen[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-heart” icon_color=”#e75395″] Effectiviteit te verhogen[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-heart” icon_color=”#e75395″] Betere concentratie te hebben[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]
[ultimate_icon_list icon_size=”20″ icon_margin=”10″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-heart” icon_color=”#e75395″] Meer in balans te komen[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-heart” icon_color=”#e75395″] Je vitaliteit te verhogen[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-heart” icon_color=”#e75395″] Meer geduld te hebben[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-heart” icon_color=”#e75395″] En nog veel en veel meer…[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]

Maar wist je dat je met meditatie ook een positieve invloed hebt op je omgeving en de wereld?

Hogere frequenties
Meditatie verhoogt namelijk je frequentie. Hierdoor ervaar je gevoelens van geluk, blijdschap, dankbaarheid, liefde en positiviteit. Jouw energetische veld komt in een hogere trilling waardoor je invloed hebt op het veld van anderen die hierdoor gestimuleerd worden om ook in een hogere frequentie te komen. Zo kun je de wereld positief beïnvloeden door zelf te mediteren en in je hart te zijn.

SAMEN mediteren
Wanneer je samen mediteert, versterkt en versnelt het effect van meditatie en kun je exponentieel een impuls van Licht en Liefde uitzenden over de hele aarde en ook dichtbij jou. Daarom is het belangrijk dat ook jij meedoet op 21 september.

Dag van de VREDE
Vrijdag 21 september is het de Internationale dag van de Vrede. Over de hele wereld zijn initiatieven van Vrede. Er wordt in Europa vanaf 20.00 uur in alle landen gemediteerd voor Vrede. Stel je eens voor wat een positieve impuls dit geeft aan de mensen en de hele aarde!

Wil jij ook meedoen aan deze meditatie? De aarde heeft jouw unieke deelname nodig!

Meld je hier aan voor een gezamelijke meditatie op de dag van de vrede

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacy verklaring
Marketing door
Show Buttons
Hide Buttons