Speciale 7-daagse Hearts meditaties, bonus meditaties en een webinar podcast "Wat is meditatie?" van Petra Brussen

Ik hoor vaak van deelnemers van mijn Hearts activiteiten hoe lastig ze het vinden om zelf regelmatig te mediteren. Ze hebben mij al meerdere malen gevraagd of ik geen meditaties kon inspreken voor hen. En nu is het dan zover: de eerste Hearts Meditaties zijn klaar. Ze zijn speciaal afgestemd op de frequentie van het hart en werken diep door. Je zult al na de eerste meditatie merken wat dit voor je betekent. 

“Wanneer jij een Hearts Leader wilt zijn en/of een Hearts Business wilt ontwikkelen is het een voorwaarde dat je voldoende stilte in je dag inbouwt.” 

Het hart fluistert namelijk eerder dan dat het schreeuwt. Om het hart te kunnen horen zul je dus stil moeten worden en zijn. Stilte is net zo belangrijk als jezelf verzorgen door te douchen en te eten. Het is een voedingsbron voor jezelf om naar jouw innerlijke wijsheid te luisteren. Jij bent namelijk de enige die weet wat goed voor jou is. Je hart is je persoonlijke en unieke GPS systeem die je de weg wijst of je aangeeft dat je op de goede of de verkeerde weg zit. 

Daarom heb ik speciaal voor jou voor iedere dag Hearts meditaties gemaakt. 

7 dagen begeleid ik jou met mediteren. Na de 7 dagen gebruik je de reeks meditaties weer opnieuw. 

Bij aanschaf van de Hearts Business meditaties krijg je GRATIS een 30 minuten webinar podcast “Wat is meditatie?” en 2 Bonus meditaties.

 
Begin vandaag nog met mediteren en laat je begeleiden door mijn speciale Hearts Meditaties die je kunt gebruiken in de werkweek maar ook op andere momenten. Meditaties voor iedere dag om als Hearts Leader nog beter in balans te functioneren.
 
Na aankoop van deze module krijg je direct toegang tot de Petra Brussen Academy waar je de meditaties vindt.
 

Prijs: € 9,95

Wat anderen zeggen over Petra

Petra is een leider puursang.
Geboren om leiderschap op een ander
niveau in de wereld te brengen

Ervaring uit het bedrijfsleven maakt dat ze de verbinding kan maken van een oude wereld naar een nieuwe wereld. Waar ik nog praktisch alleen de nieuwe wereld ken en nauwelijks in een oude wereld heb gewerkt. Kan Petra haar ervaring en wijsheid van daar meebrengen. Het bedrijfsleven zal ook met steeds meer vragen komen over de nieuwe tijd. En ik denk dat Petra hier ook een belangrijke rol in gaat spelen.
Nieuwe managers, nieuwe leiders zullen het voorbeeld moeten krijgen van oude leiders die het altijd nieuw hebben gedaan.

 Simone Levie |CEO van Mpop

“Petra is een zeer inspirerende vrouw door haar kijk op leiderschap”

En haar kijk op wat “de wereld” nodig heeft, nl. een combinatie van hoofd en hart leiderschap. Te vaak wordt de wereld, de business te eenzijdig geleid, teveel op feiten en inhoud. Petra weet hierin het verschil te maken.Door haar rijke brede ervaring in het bedrijfsleven weet ze goed de key drivers van de business te doorgronden en goed te bepalen wat de business nodig heeft (hoofd). Hier tegenaan zet ze haar feilloze gevoel voor verbinding, voor diepgang in de bedrijfsvoering, voor aandacht voor de meer emotionele en spirituele kant van het bedrijfsleven (hart). Juist haar focus op de continue integratie hiervan, maakt haar zo bijzonder en waardevol voor de wereld waarin wij leven. En natuurlijk niet te vergeten en onbelangrijk, is Petra ook gewoon een erg leuk mens!

 Anne-Gien Haan |CEO van Noppies

“Ik kan iedereen die van binnen voelt dat het tijd is om als hearts leader op te staan, deze Masterclass van harte aanbevelen!”

September 2017 ben ik begonnen aan de Masterclass “How to become a hearts leader”.Ik zag het als een steuntje in de rug om mijn droom waar te maken. Op de  vraag of ik een hearts leader wil zijn, heb ik voor de volle 100 % ja gezegd.
Heeft mijn hart voor de volle 100% ja gezegd. Dat dit ja, op zo’n korte termijn voor zoveel beweging zou zorgen heb ik niet kunnen voorzien. Beweging in het kleur bekennen en beweging in het gaan staan voor wie ik ben. Beweging in het leven van mijn roeping. Om dat te ervaren is fantastisch!!! Wij zijn groots, heel groots. In ons ligt dit  potentieel te wachten om aangeboord te worden, om herinnerd te worden. Ik ben jaren bezig geweest een boek te schrijven. En nu is mijn droom werkelijkheid geworden: mijn boek wordt uitgegeven!

 Nicolette van Nieuwenhuizen

Show Buttons
Hide Buttons