Aanmelden voor de nieuwsbrief

Ik wil zoveel mogelijk Hearts Leaders inspireren en begeleiden voor een betere wereld

Ik ben een business woman, ondernemer, Hearts Leader en inspirator op het gebied van Hearts Business ontwikkeling en Hearts Leadership.
Ik inspireer en begeleid vrouwen en mannen om via het HART eenheid te vinden en samen een nieuwe wereld te creëren. 

Mijn missie…
Het is mijn missie om van betekenis te zijn om via de poort van het hart eenheid op aarde terug te brengen; om gedeelde waarde te creeren voor mensen, ondernemingen, maatschappij en de aarde. Ik noem dat Hearts Leadership. Ik wil > 1.000.000 Hearts Leaders op laten staan voor een nieuwe wereld die we samen creëren.

Mijn voetsporen

Het is inmiddels enkele jaren geleden dat ik afscheid heb genomen van een succesvolle carrière in het bedrijfsleven als onder andere Vice President van Royal Wessanen (Natudis) en daarvoor als CEO en mede-eigenaar van Prénatal. Ik ben de geestelijke moeder van het Prénatal Hearts Centre aan de A1 bij Amersfoort en de concepten “The silent bond of moms” en “Als jij wij wordt”. Als Vice President en MD bij Royal Wessanen/Natudis heb ik het concept “v/d Natuur” geïntroduceerd. Ik voel me dankbaar voor alles wat dit me heeft gebracht.

Daarnaast ben ik al meer dan 20 jaar een (inter)nationaal veel gevraagd, inspirerende spreker en columnist als het gaat over: business strategie, love branding, experience economy, heartfull en empathetic leadership, 5D business development, leven en werken vanuit eenheid, bewustzijn van het hart, spiritualiteit in business.

Parallel aan mijn maatschappelijke carrière (mijn mentale weg) ontwikkelde ik me ook in o.a. natuurgeneeskunde, meditatie, Jungiaanse psychologie, yoga en energetic healing. De laatste jaren heb ik me ook verdiept in de oude mysteriescholen en geschriften.

In mijn leidinggevende functies werd mijn emotionele en spirituele kant meer en meer geïntegreerd in mijn handelen en zijn. Er ontstond balans tussen mijn vrouwelijke en mannelijke energie. Het bewustzijn van de energie van het Hart, de bron van Liefde, verbinding en creatie zijn centrale thema’s in mijn leven geworden.

Mijn persoonlijke achtergrond

Ik was me als hoog sensitief kind gewaar van de vele ontwikkelingen op onze aarde in de zichtbare en minder zichtbare dimensies. Van mijn ouders kreeg ik naast ambitie en mijn mentale drive ook een diep gevoel voor spiritualiteit en creativiteit mee. Ik heb in mijn leven meerdere grote levenslessen mogen ontvangen. Het stervensproces van mijn man zie ik als mijn grootste levensinwijding. Ik heb een universele “eenheidservaring” beleefd die mijn verdere leven beïnvloed heeft.

“Eenheid is een staat van zijn, een verbinding op alle niveaus, een gevoel dat je compleet bent met het universum en in contact bent met de Bron. Daar ervaar je puur bewustzijn en innerlijke vrede”.

Al enige tientallen jaren ben ik me bewust van de verandering van het tijdperk op aarde. Ik ervaar een hogere frequentie op aarde dat gevolgen heeft voor de mensheid en het leven op aarde. We ontwikkelen ons naar een nieuwe dimensie. Een dimensie van nieuw bewustzijn. Dit nieuwe tijdperk gaat over Eenheid en Gezamenlijkheid.

In de wetenschap wordt gesproken over de opkomst van de vierde economie. Na de agrarische-, industriële- en de kenniseconomie zijn we aangekomen in de betekeniseconomie. Doordat andere behoeften al bevredigd zijn hebben we nu behoefte aan zelfrealisatie, meer betekenis en meer verbinding.

Show Buttons
Hide Buttons