Vrede is een zaak van het Hart. Hoezo? Omdat we, wanneer we helemaal in ons hart zijn, een diepe rust ervaren; een stilte die ons een totaalgevoel van vrede geeft. Wanneer je in je hart bent geeft alles in ons zich over aan deze natuurlijke staat van mens-zijn, van ZIJN. Dan gaat het gevoel van vrede verder dan het gevoel van rust want rust en vrede zijn twee verschillende ervaringen.
 
Wanneer we in vrede zijn, leven we in de stroom van innerlijke en uiterlijke harmonie, van innerlijke balans en zijn we sterk gecentreerd in ons hogere Zelf. We worden “als vanzelf” geleid en het leven komt in een natuurlijke flow. We leiden ons leven vanuit ons hart en zijn Hearts Leader. Wanneer Hearts Leaders zich inzetten voor een onderneming, een baan of een initiatief krijgt de toegevoegde waarde hiervan een bredere betekenis. De waarde van een “Hearts Business” wordt gezien in de bijdrage aan het grote geheel van onze maatschappij, onze bedrijven en organisaties, onze initiatieven, onze aarde en haar mensen. Deze bijdrage komt voort uit impulsen, ideeën en activiteiten die gericht zijn op verbinding en samen. 
 
Onze wereld is een afspiegeling van ons collectieve bewustzijn als mensheid en dus ook van ons individuele bewustzijn die samen het collectief vormen. Om vrede in onze wereld te creëren zullen we dus samen èn individueel de weg naar ons Hart moeten hervinden. Wanneer ieder van ons zijn deel doet, bouwen we tegelijkertijd aan het energetische veld van de aarde, verhogen haar frequentie en lichtheid en dragen we ons steentje bij aan vrede. Zo binnen, zo buiten.
 
Hoe vaker we in ons Hart zijn, hoe sterker we ervaren dat vrede een zaak van ons innerlijk is. Wanneer we onze innerlijke vrede hervinden wordt onze uiterlijke wereld direct een plek van vrede. Stel je eens voor! Wat een invloed wij, ik en jij kunnen hebben op en betere wereld. Het is tijd om op te staan en je innerlijke kracht naar buiten te brengen.
 
Daarom doe ik een beroep op jou! Jouw unieke kracht is nodig om deze aarde verder te laten ontwikkelen naar een wereld van lichtheid, blijheid en verbinding. Laat je stem horen voor vrede, laat je energie voelen van eenheid en verbinding en laat je daden zien van liefde en compassie. Jij bent een deel en het geheel van vrede. Wanneer jij gelooft in innerlijke vrede, is het mogelijk dat het overal aanwezig is.
 
Vrijdag 21 september 2018 a.s. is het de Internationale dag van de Vrede. Om 20.00 uur (CET) mediteren mensen voor Vrede. Doe jij ook mee? Verbind je dan met je hart en met het hart van alle mensen en ervaar de verbinding en vrede van binnenuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Show Buttons
Hide Buttons