Aanmelden voor de nieuwsbrief

Petra is een leider puursang.
Geboren om leiderschap op een ander
niveau in de wereld te brengen

Ervaring uit het bedrijfsleven maakt dat ze de verbinding kan maken van een oude wereld naar een nieuwe wereld. Waar ik nog praktisch alleen de nieuwe wereld ken en nauwelijks in een oude wereld heb gewerkt. Kan Petra haar ervaring en wijsheid van daar meebrengen. Het bedrijfsleven zal ook met steeds meer vragen komen over de nieuwe tijd. En ik denk dat Petra hier ook een belangrijke rol in gaat spelen.
Nieuwe managers, nieuwe leiders zullen het voorbeeld moeten krijgen van oude leiders die het altijd nieuw hebben gedaan.

 Simone Levie |CEO van Mpop

“Petra is een zeer inspirerende vrouw door haar kijk op leiderschap”

En haar kijk op wat “de wereld” nodig heeft, nl. een combinatie van hoofd en hart leiderschap. Te vaak wordt de wereld, de business te eenzijdig geleid, teveel op feiten en inhoud. Petra weet hierin het verschil te maken.Door haar rijke brede ervaring in het bedrijfsleven weet ze goed de key drivers van de business te doorgronden en goed te bepalen wat de business nodig heeft (hoofd). Hier tegenaan zet ze haar feilloze gevoel voor verbinding, voor diepgang in de bedrijfsvoering, voor aandacht voor de meer emotionele en spirituele kant van het bedrijfsleven (hart). Juist haar focus op de continue integratie hiervan, maakt haar zo bijzonder en waardevol voor de wereld waarin wij leven. En natuurlijk niet te vergeten en onbelangrijk, is Petra ook gewoon een erg leuk mens!

 Anne-Gien Haan |CEO van Noppies

“Ik kan iedereen die van binnen voelt dat het tijd is om als hearts leader op te staan,
deze Masterclass van harte aanbevelen!”

September 2017 ben ik begonnen aan de Masterclass “How to become a hearts leader”.Ik zag het als een steuntje in de rug om mijn droom waar te maken. Op de  vraag of ik een hearts leader wil zijn, heb ik voor de volle 100 % ja gezegd.
Heeft mijn hart voor de volle 100% ja gezegd. Dat dit ja, op zo’n korte termijn voor zoveel beweging zou zorgen heb ik niet kunnen voorzien. Beweging in het kleur bekennen en beweging in het gaan staan voor wie ik ben. Beweging in het leven van mijn roeping. Om dat te ervaren is fantastisch!!! Wij zijn groots, heel groots. In ons ligt dit  potentieel te wachten om aangeboord te worden, om herinnerd te worden. Ik ben jaren bezig geweest een boek te schrijven. En nu is mijn droom werkelijkheid geworden: mijn boek wordt uitgegeven!

 Nicolette van Nieuwenhuizen

“Petra is de meest bijzondere en meest inspirerende vrouw die ik het afgelopen jaar heb mogen leren kennen.”

We ontmoetten elkaar tijdens het Dream Leader traject van Simone Levie en sindsdien is er heel veel gebeurd. Petra raakte me in het begin meteen met haar prachtige ervaring en verhalen als CEO van organisaties als Prénatal en Mattel, maar heel snel daarna werd het me duidelijk dat zij naast dat nog een veel grotere impact op mij heeft gemaakt vanuit haar spiritueel leiderschap. Hearts Leadership. Ik heb ongelofelijk veel waardering en respect hoe Petra puur vanuit zichzelf vertelt over spiritualiteit, de wereld, de verandering, de tijdsgeest, de energie, liefde… Echt ongelofelijk! 

Als Petra begint te praten dan haalt zij met haar energie iedereen “erbij”. Ik kan niet goed in woorden vatten wat ze dan doet, maar ik maak graag de vergelijking met een engel. Want dat is ze. En ik meen dit vanuit het diepst van mijn hart en ziel. Petra raakt mensen daar. Daarmee is misschien wel alles gezegd”

 Erik Verhagen – Ondernemer en online business coach “manifesteren met je bewustwordingspraktijk”

“Petra ziet direct het goud in jouw onderneming en kan op een hele prettige duidelijke manier richting geven

Ik heb een 1-1 business strategie sessie gedaan bij Petra om meer inzicht te krijgen in de Schaalbare kant van mijn business.
Ik werk in de creatieve sector en daar is de standaard uurtje factuurtje. Ik wilde daar graag doorheen kunnen breken. Petra ziet direct het goud in jouw onderneming en kan op een hele prettige duidelijke manier richting geven. Petra combineert letterlijk haar “hart” met “business” hierdoor krijg je een kant en klaar plan geheel afgestemd op jouw behoefte.

Daarnaast is Petra een enorm prettig persoon om mee samen te werken!

Yoany Brandon Bravo – Superfan Factory

Show Buttons
Hide Buttons