Aanmelden voor de nieuwsbrief

“Het hart is de plek van eenheid. Daar vind ik de essentie van mijn wezen. Contact met het hart, met de eenheid, geeft een ander perspectief.”

Hearts Leadership is een vorm van leiderschap die uitgaat van de leiding van het HART. Het hart is de kompas en de leidraad voor werk en leven. Wanneer het hartbewustzijn (weer) geactiveerd is heeft dit een positief effect op leven en business.

Herken jij dit?

Voel jij een innerlijke roep om een positieve bijdrage te leveren aan de transitie van de mensheid en de aarde?
Wil jij jouw innerlijke missie gaan herkennen en leven vanuit een hogerZelf bewustzijn in al jouw doen en laten?

 

Beantwoord dan je innerlijke roep en meld je aan voor het Hearts Leadership programma!

Na het Hearts Leadership programma…

  • Ben je een ondernemende leider vanuit innerlijke rust, stabiliteit en vrijheid;
  • Ben je je bewust van de veranderingen van dit tijdperk op dit moment op aarde en ervaar je bewust de hogere frequenties;
  • Leef je meer vanuit Eenheid en Gezamenlijkheid;
  • Heb je zicht op je innerlijke hearts purpose en missie en leef je vanuit jouw hogerZelf bewustzijn in al je doen en laten;
  • Heb je inzicht in de waarde die jij of jouw business gaat bijdragen aan de wereld;
  • Heb je een plan gemaakt om de Next Level te manifesteren;
  • Heb je persoonlijke doorbraken meegemaakt en inzichten gekregen;
  • Heb je concrete handvaten gekregen;
  • Heb je een life changing ervaring meegemaakt;
  • Is de wereld lichter en stralender omdat jij er ten volle bent.

Hoe ziet het programma eruit?

In de Hearts Leadership traject word je begeleid via een online programma aangevuld met 2 live dagen tot Hearts Leader. Bovendien krijg je een keer een Skype gesprek met mij ter begeleiding van jouw persoonlijke vragen en voortgang.

Het is een persoonlijk ontwikkeltraject van gemiddeld 3 maanden waarin je zelf actief werkt aan je ontwikkeling tot Hearts Leader. Je ontvangt iedere week nieuw online materiaal (in totaal 12 online modules) om mee te werken.

Je kunt zelf bepalen wanneer je werkt aan je opdrachten. Het materiaal blijft online beschikbaar tot 1 jaar na het traject.  Je werkt in een persoonlijk werkboek vol inspiratie, informatie en notitieruimte voor al jouw persoonlijke inzichten en antwoorden.

Er zijn twee live-dagen tijdens het traject waar de groep samen oefent met het aangeboden materiaal. Er wordt gewerkt met diverse methodes rond Heart awakening en Leadership ontwikkeling. De live-dagen zijn afgestemd op de reeds ontvangen modules.

Tot slot krijg je toegang tot de besloten Facebook community Hearts Leaders, die doorloopt na afronding van het traject. Zo kun je met alle Hearts Leaders door gaan, elkaar opzoeken, vragen stellen, ervaringen delen op deze boeiende weg van het hart!

Voor wie: Ondernemers, leiders, coaches, trainers

Prijs: € 2.997,- excl. BTW

Show Buttons
Hide Buttons